- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Stvarnoslap.
Sve je tako kako kazes ali u tvojim snovima.
Ja sam kršćanin, istinoljubivi kršćanin. Nisam ti ja zlatna ribica, da pišem po tvojim željama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stvarnoslap.
Stvarnoslap.
Istorija Rimokatolicke crkve je prepuna orgijanja, homoseksualizma, papa bordelista, pedofila, msnijaka, razvratnika, krkatora, ubica, zlocinaca...
Lep neki Stvarnoslapov Hristos u crkvi.
Laodikeja, evo, ja ću za Slapa reći kard. Bozaniću, a nadbiskupu Hoćevaru za DarthShona.
Moraš se boriti i protiv jednog odličnog DarthShona, Mireta, i Adriana dok je bio, praktički, sam protiv svih...stvarno ti nije lako.
Dakle, Slap ne da bi bio izbačen , nego bi mu mnogi katolici bili zahvalni što je stao u obranu Krista, Njegove majke i naših svetinja.
Vjerojatno nema mnogo takvih katolika na forumima, jer mnogi katolici ne znaju što o njima govore protestanti/adventisti, a ako bi i znali - vjeruj mi, to nama nije važno
Istorija Rimokatolicke crkve je prepuna orgijanja, homoseksualizma, papa bordelista, pedofila, msnijaka, razvratnika, krkatora, ubica, zlocinaca...
Prijavi ga za laganje protiv drugih verskih zajednica.
Za neozbiljnost i sprdanje.
Za nepostovanje odluka Rimokatolicke crkve i pape o Ekumenskoj toleranciji i ekumenskim sporazumima. Itd...
Jednom je Slap napisao da su istina i laž naizgled slični, ali među njima je ogromna razlika, jer istina se može dokazati, a laž ne može. (Ispravi me, Slape, ako nisi tako napisao).
Dogovor je bio, u duhu tolerancije i kršćanske ljubavi, da će adventisti imati potpunu slobodu djelovanja, a adventisti su obećali da neće govoriti takve klevete o Papi.
Samo jedna strana je održala obećanje na potpisanom dokumentu...ti znaš koja.
Kada sam ovde u Beogradu jednom prilikom licno upoznao Katolickog nadbiskupa Stanislava Hocevara u domu nadbiskupije u Beogradu, odnevsi licno jedno pismo, tada sam sa ovim covekom kratko popricao, i video da je to jedan dobar, kulturan, i ljubazan covek.
Stvarnoslap je sotona u ljudskom oblicju, djavo bez rogova i repa.
Pretvarac, glumac, ubica, prljavstina nad prljavstinama.
Tesko Katolickoj crkvi sa takvim moralnim nazadnicima.
Ooo! Ovo je nešto novo. Od kada je tebi stalo do ekumenizma?