Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
izgleda je istina da je sotona organizirao tri velike grupe sa kojima ratuje protiv istine
bori se protiv pravih kršćana, katolika
...
nego odakle ti sa tih par postova odjednom, i mene napadaš izabelu braniš
reci ti ljudima tko ti nisi
Nisi svjestan svojih postupaka.
Kad kažeš da se sotona bori protiv kršćana, katolika...pitam se na kojoj si ti strani? :???:
Došao si ovdje i neprestano pljuješ na druge kršćane, najviše Katoličku crkvu. Onda otvoriš ovu temu i kažeš: ja sam kršćanin, i to katolik. Imam Jehovu za Boga, slavim subotu, ne vjerujem u Luciferov nauk o Presvetom Trojstvu...Pravoslavci i Katolici su sekte, otpali od vjere jer ne drže 10. zapovijedi.
Je si li normalan? Zašto ne razmisliš da će neki i pravoslavac biti povrijeđen s tvojom naukom koja nije ništa drugo nego jedna velika zbrka koju imaš u glavi. Ti si slobodan vjerovati što želiš i reći to, ali to je samo tvoje mišljenje. Ne moraš zbog tog biti toliko nasrtljiv i još se vrijeđati ako ti netko kaže da su sve to tvoje izmišljotine. I gdje su pripadnici tvoje crkve/sekte. Gdje žive? Tko je čuo za njih?
Ja sam katolkinja. To je vjera mojih roditelja, i djedova i pradjedova od kojih su doduše neki bili i pravoslavci. I svi znamo od kada postoji Pravoslavna i Katolička crkva, a za tvoju crkvu/sektu nitko nije čuo.
Ja ću ti reći tko je Taman. Čovjek sa zdravim mozgom, i vrlo duhovit. Dobro je čuti malo srpskog humora, jer ovdje smo u gostima. I odabrao je pravi način komuniciranja s tobom jer ti, sa svojim agresivnim nastupom, i ne zaslužuješ bolje.
Eto, tako, pa pripazi malo što pišeš.