Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Drma se čovjek, ali ne i STIJENA na kojoj stoji.
Biblijski izraz za otpalu crkvu, šta ti je čudno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Drma se čovjek, ali ne i STIJENA na kojoj stoji.
Darth, kad već govorimo o Euharistiji htjela sam ti ostaviti jednu jako lijepu pjesmu, ali nisam našla. Sutra ću, evo ti nešto drugo.
Cantico espiritual u prijevodu- Duhovni spjev
https://www.yumpu.com/es/document/read/14274419/pjesme-sv-ivana-od-kriza-pocetak
Hvala ti sestro.
i himan -molitva Anima Christi - Dušo Kristova, doslovno nam govori šta je Euharistija.
Dušo Kristova
Dušo Kristova, posveti me.
Tijelo Kristovo, spasi me.
Krvi Kristova, napoj me.
Vodo iz prsi Kristovih, operi me.
Muko Kristova, okrijepi me.
O dobri Isuse, usliši me.
Među rane svoje sakrij me.
Ne dopusti, da se odijelim od tebe.
Od neprijatelja zlobnoga brani me.
Na času smrti moje zovni me.
I zapovjedi mi da dođem k tebi,
Da te sa Svetima tvojim hvalim
U vijeke vjekova. Amen.
E sad nek svako uzme poznatu istoriju zlocina Vatikana i Rimskih papa sirom Evrope mracnog srednjeg veka, kao i crkve u Jasenovcu, i neka uporedi.
Shvatice da su ovi gore sto se lazno predstavljaju kao veliki Hriscani i covekoljubci, kao i njihova Rimokatolicka crkva i pape - najveci Licemeri, jer su pobili vise ljudi u istoriji nego sto su poginuli u prvom i drugom svetskom ratu.
Pa kad DarthShone osudjuje Adventiste za navodno licemerje ( naravno ima i takvih svuda ), kako onda ne ukazati na istinu, i na njegovo licemerje da ne osudi svoju crkvu i pocisti u njoj, nego se bavi drugima.
U prethodnom postu, DarthShone je priložio vrlo lijepi tekst kojeg ti, očito, nisi razumio.
Zar nije sv. Pavao rekao- Ne ogovarajte, braćo, jedni druge!
Mi smo u sličnoj situaciji, adventiste kritiziraju svi, i ne samo na ovom forumu, imaš internet pa se uvjeri. I svi kritiziraju vašu doktrinu, ali ne ljude.
Ali, i Katoličku Crkvu svi kritiziraju (adventisti, jehovci i velik dio grupacija iz protestantizma, a ponekad i pravoslavci. I što sada? Da se ljutimo? Da bjesnimo jedni na druge? Da se služimo lažima jedni protiv drugih u nedostatku valjanih dokaza? NE!
Ako ti mene pitaš što je krivo učinila Katolička Crkva kroz povijest, ja ću ti, bez problema, odgovoriti da je griješila, da su ljudi .
Dakle, pripadnici Katoličke Crkve činili su grijehe kroz povijest, jer prema sv. Augustinu-Crkva je svetica i grešnica, ali u doktrini NE. Čuvamo nauk Isusa Krista i apostola.