Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Danas Katolička Crkva slavi blagdan rođenja Ivana Krstitelja.
a iza njih ostaju grobnice djece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Danas Katolička Crkva slavi blagdan rođenja Ivana Krstitelja.
Dobro da si rekao. Pomolit ću se za njega, da bude vjeran Bogu k'o tata, a može i više.
Jesi li kad, gledajući ga, pomislio- "Što će biti od ovoga djeteta?"
Pomislila sam da možda Jovan slavi, ali onda sam se sjetila što govore o štovanju svetaca.
Katolička Crkva slavi "rođendane" samo troje ljudi - svetog Ivana Krstitelja, Spasitelja i Boga našega Isusa Krista i Njegove Majke Blažene Djevice Marije.
P.S. Sinu mi je imendan.
Baš jutros razmišljam tko danas ima imendan, ali nemam ih u obitelji jer svi slave Ivana apostola.
Pomislila sam da možda Jovan slavi, ali onda sam se sjetila što govore o štovanju svetaca.
Ivan Krstitelj je bio pravi adventist.
Češku pohara tornado. Opet Kurva na udaru.
„Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan.“
Kakav si ti to čovjek kad te raduje nesreća drugih?
Češka je jedna od najmanje religioznih država na svijetu, katolika je samo 10%. Bez obzira na vjeru i ateizam. stradali su ljudi i ljudski je suosjećati s patnjama drugih. Ako to ne možeš, onda barem šuti.
Češka je jedna od najmanje religioznih država na svijetu, katolika je samo 10%. Bez obzira na vjeru i ateizam. stradali su ljudi i ljudski je suosjećati s patnjama drugih. Ako to ne možeš, onda barem šuti.
Kad bi šutio, kako bi se znalo koliko puno on može mrziti.
Češka je jedna od najmanje