Šta je novo?

Katoličanstvo

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.080
Ja sam ponosan na moju majku, njeno srce je veliko kao okean, u njega svi staju, a njena prica je filmska..

I trebaš biti ponosan. Ni tvoja, ni ničija majka ne zaslužuje da je "sin" prevarantkinje iz Maine-a ikada pomene u bilo kom kontekstu, posebno ne u negativnom. No, ni to što on tako laprda, me ne čudi, jer sve više počinje da liči na onog svog drugog oca Miroljuba Petrovića kuckog. Isti rečnik, isto ponašanje....

Zato pozdravljam Tripa, uz pesmu: "My Heart Will Go On", mozda mu jednom dodje u glavu, posto on o ljubavi nista ne zna:

Zna on, ali o onoj "ljubavi" koju mu je preporučio Alfred Kinsey, zato i peni o kurvama.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
13.486
Gdje došla rimska kurva tu je haos.

Vojnici se sukobili sa 9.000 migranata koji su krenuli u Ameriku

Sputnik

Migranti iz Hondurasa krenuli u SAD i mlati ih vojska Gvatemale.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
13.486
PRVI POSJET IRAKU: Papa Franjo će se sastati s moćnim iračkim šijitskim klerikom

Times of Bosnia

Stigao kod svojih.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
13.486
Katolička "prosvećenost"

Živeti u Latinskoj Americi može biti opasno po zdravlje. Kombinacija droge, organizovanog kriminala i nesposobnih vlada pokazala se smrtonosnom. Na listi najopasnijih gradova za život, tek na 21. mestu nalazi se grad koji nije na tlu Južne Amerike.
Studija Građanskog saveta za javnu bezbednost iz Meksika, koji je sastavio listu, uzimala je u obzir samo gradove za koje su dostupni statisički podaci, što znači da se na njoj nisu našli gradovi poput Alepa u Siriji, u kome se dešava krvoproliće u građanskom ratu, ali za koji nije moguće nabaviti precizne podatke.


Na listi 50 gradova sa najvećom stopom ubistava, čak 40 je iz Latinske Amerike.
Blic
 
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.160
Duhovno je pao.. Jednostavno covek je odlutao od Boga.. Ponese ga pisanje toliko mnogo, da sebi ne moze pomoci.. Ne moli se dovoljno, nema pravi odnos sa Bogom i ljubavi prema bliznjima, jer da ima, ne bi ovo pisao po forumu, ponasa se kao kakav kafanski covek!

Treba se moliti za njega, iskreno mi je zao coveka.

Mire, ovo si lijepo napisao. Pravu dijagnozu si mu postavio. Kad nema molitve, nema ni zdravog unutarnjeg života, čovjek je u rasulu jer je prepušten sam sebi-i svojim strastima.
Pitala sam se da li je moguće da se čovjek koji se zove kršćaninom može naslađivati nad tuđim nevoljama?
A eto, vidimo da može.
Kad čitam o svim tim nevoljma, neredima i ubojstvima u Lat. Americi uvijek se sjetim jedne Meksikanske s kojom sam živjela par godina. Imala je tužnu priču. Nije imala oca i živjela je kod strica i pred njezinim očima strica je ubila mafija samo zato što nije htio odati gdje se nalazi njegov prijatelj kojeg su dileri nedužnog progonili. Taj se jadnik opirao i skrivao jer nije htio raditi s njima, ali su i njega na kraju našli-u crkvi i ubili dok je klečao pred glavnim oltarom. Svi su ga znali kao dobrog, poštenog čovjeka i bogobojaznog i završio je kao mučenik.
Koliko ima takvih tragičnih života, samo Bog zna.
Bezakonici, ubojice i zlo-tvori nemaju nacionalnost ni vjeru, oni su jednostavno bez-božnici i žive u svim dijelovima svijeta. Stoga je još više žalosno, (i neshvatljivo) da se jedan čovjek hoće posvetiti tome i samo s tim ciljem da pogrdi Katoličku Crkvu. Jadan je to život.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.080
Pitala sam se da li je moguće da se čovjek koji se zove kršćaninom može naslađivati nad tuđim nevoljama?
A eto, vidimo da može.

Može, i te kako može sebe nazivati kako god poželi. Ali samo nazivati. Jer on Kršćanin nije.

Što se tiče dijagnoze koju je mire postavio, ona je apsolutno tačna.

No, da bi se izlečio, onaj kome je mire postavio dijagnozu, mora se odreći onoga što mu hrani ego. Hoće li to? Želi li to?

NE.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.080
Drma se čovjek, ali ne i STIJENA na kojoj stoji.

Zašto se mučiš da odgovaraš subotodiotu Ivici iz Banjeluke? Zar zaista očekuješ da će tvrdoglavi, arogantni sektaški trol, uopšte imati sposobnost da razume?

Kako uopšte i očekivati da netko kao on išta i razume kada je Krista zamenio za rektalne "objave" sotone i njegove "proročice" u glavu kamenom udarene Ellen Gould Harmon White?
 
Top