Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Zapitaj se brate.
Zapitaj se ti zbog golova, minuta i imena. Počeo si se baviti okultizmom.
Upravo u PP govorimo o fanaticima u HAC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zapitaj se brate.
Zapitaj se ti zbog golova, minuta i imena. Počeo si se baviti okultizmom.
Upravo u PP govorimo o fanaticima u HAC.
Tripo, i ako smatram da su drugi u potpunoj zabludi, u vezi tebe su u potpunosti u pravu.
Pisi sto god zelis opadacu brace i zli covece.
Nisu Adventisti sokirani MOJIM komentarima, vec mojim komentarima onako kako si ih TI predstavio.
Adventistu ne cini formalna pripadnost crkvi i njegovo ime u crkvenim knjigama, vec zivot po biblijskim principima, i njegovo ime zapisano u nebeskim knjigama.
Tripo, zamolio sam te da me vise ne spominjes u bilo kakvim komentarima, kao sto necu ni ja tebe.
Tvoja stvar je sta ces pisati i ciniti na forumu, o sta se ja potpuno ogradjujem jer nije prozeto Bozjom voljom
Ko laze? I sta laze?Ja svakako ne, cak je ni ne spominjem.. A sto se tice adventista samo onda vas pominjem kada sami sebe nametnete kao temu, a da budemo iskreni to stalno radite.. Gde si ti nasao da ja pravoslavlje ikome namecem ili da prozivam druge ljude sto se ne drze njegovog ucenja, kao vi sto prozivate za vase? Za subotu, svinju, alkohol, idole, ili bilo sta drugo.. To je samo prozivanje..Mire, zasto onda lazete protiv Adventista i Ellen White?
Svaka vasa rec i tvrdnja je prozeta prljavim lazima.
Kakva je ta vasa vera koja gaji takve moralne nazadnike i lazove.
Zapitaj se brate.
Oni nije lagao da je adventista, jer jeste bio ako je i izbacen. A ti si se ovde nalagao svega i svacega. On javno nastupa i svi znaju ko je, a za tebe ne znamo, dokazi da si ti adventista? Ne smes reci ni ko si!Naravno da hoću jer si lagao na mene i lagao da si advent.