Nisu Adventisti sokirani MOJIM komentarima, vec mojim komentarima onako kako si ih TI predstavio.
Naravno, on sve izvrce i daje okrnjeno!
Sad si odjednom i ti tema, kao sto smo bili mi..
Ono sto se predstavljas sigurno nisi, a Adventista si samo po imenu, koji glumi pred bracom i sestrama u crkvi
To cemo jos proveriti, i ko je i sta je..
Neće ni da se bave sa tobom.
A ti mislio da se tako lako izbacuje iz crkve? Naravno da nece da se bave glupostima, oni retko izbacuju cak i zbog nemoralnosti, a gotovo nikog ne izbacuju, osim ako im gadno ne osramotis adventizam! A ja mogu da namestim da se pozabave tobom i tvojim arijanizmom! Ali videcu jesi li uopste clan.. Treba da te je sramota da podmeces bratu istragu a sam imas laznu nakuku koja je protiv ucenja adventizma!
Dobro sam rekao da su bolji po moralu članovi foruma sa temama +18 nego duhovni bed. koji napadaju i popljuvavaju druge.
A nesto mnogo pominjes i te sajtove 18+ ?
Duhovni bednik je onaj, koji drugome jamu kopa, a to radi iz zavisti i povredjenog ponosa, a ne da bi odbranio adventizam, kao ti!
E nećeš me oterati sa foruma.
Tu si u pravu, necu ja, tvoji ce..
Ti o sebi govoriš. Jadna je nauka koju si ti zastupao jer si sve teme pretvorio u bavljene sa mnom.
A ti sve teme pretvorio u bavljenje nasom licnoscu i psihoanalizom nasih vernika i crkvenih vodja. Opajdavas nas svo vreme licno, a onda nas kao optuzis da se mi bavimo tvojom licnoscu? Pa pazi sta ti kazem, to tvoje podmetanje kako nama tako i svojima, i tvoje namestaljke i igranke, doci ce ti glave.. Osim ako uopste nisi adventista, vec lazes...