Opet formalno iznošenje mišljenja, zato ja vaše koment. dajem i dokazujem da nemaju smisla.
Zato ti ne smes da nas pozoves u grupu jer su tvoji odgovori
formalni!
Nisi u stanju da se nosis sa nasim argumentima! Gde si ti pobio nobelovca koji dokazuje da je virus napravio covek u laboratoriji a ne kako ti kazes da ga je poslao tvoj 'bog'?
Naravno da se radujem padu krive religije.
Ne radujes se ti 'padu krive religije' vec se radujes tudjoj nesreci! Ti ljubavi nemas, niti saosecanja!
Misliš onu iz Solunjana. Ta jeste.
Kad bi ja rekao da se radujem rusenju vasih crkava i smrti vasih vodja, ti bi rekao da sam ja zao! Tako si i ti zao jer se tome radujes! Za takve kao ti koji disu mrznjom i odmazdom, Hristos rekao -
"ne znate kakvog ste duha, jer Sin Covecji nije dosao da pogubi vec da spasi izgubljene"
Osim toga, sud Bozji na krivu religiju ide tek sa
dolaskom Hristovim, jer tekst kaze -
"kojega je cinjenje prema sotoninom delovanju, kojega ce Gospod unistiti svetloscu dolaska svojega".
Ali naravno tebe biblija i nasi biblijski argumenti ne interesuju, niti se ti mozes boriti protiv njih! Zato nas i spamujes i ne das da dodjemo do reci ovde, a u grupu ne smes da nas pozoves, jer bi se razotkrio pred svojima! A zatvorena grupa gde se neistomisljenici cenzurisu, nikom i ne treba!
Sada imam više pravoslavnih knjiga od tebe.
Opet velicas svoj um, i opet se hvalis, dokazujuci svo vreme ono sto tvrdim za tebe, da si uobrazen!
Meni ne trebaju knjige u kojima je ljudsko misljenje, ja imam Bibliju i Boga, a ti se hvali autoritetom ljudskim, i lazi da si profesor, da odvuces one koji traze "ucitelje da im golicaju usi"!
zato ja širim vaše koment. a vi ne možete moje. Ne smete kukavice.
Da sam ja kukavica ne bi trazio da me primis u grupu da te tamo razotkrijem pred tvojima!
Cemu to, da ja delim tvoje smesne argumente pred svojima, da se hvalim svojim znanjem pred njima ili sta? (a to ti radis, to ti je motiv, da se pravis pametan). Oni ce se ionako smejati? A ja hocu i tvojim sledbenicima da dokazem da si smesan, i da imas decju teologiju, da njih spasem! Ali ti ne smes da se sukobis pred njima, jer ne smes da dozvolis da tamo ispadnes smesan, jer te svi znaju. A ovde mozes da lupetas do mile volje i da se sramotis, kad te niko ne zna ko si!
Znaci da si kukavica!
A ja sam prvi rekao da si ti kukavica, a sad kao dete neko ponavljas da sam ja!
Decja teologija i decje neozbiljno ponasanje! Dobro je rekao Kainos za tebe da si ko dete neko, neozbiljan!
Uvek kada ne mozes da se izboris sa nama i kad te potuku nasi argumenti, onda se bavis tudjim postovima iz praistorije!
Sta nas briga sta je Nelsim pisao pre 3 godine, i sta ces ti izvuci van konteksta?
Kojim pravoslavnim knjigama?
Tvrdio je ranije da ima vise pravoslavnih knjiga od mene i da je iz velike pravoslavne porodice, tj. bivsi pravoslavac - veliki vernik. Kao i uvek sam sebe razotkriva. On uopste ne poseduje te knjige, mozda je imao 2-3 (sad ih kao nabavlja) , i nije pravoslavac nikada ni bio, vec adventista. Sve sto iznosi od pocetka laze, da zavede neupucene! I iz samog njegovog pisanja se vidi da o pravoslavnoj teologiji vise zna moja baba nego on! A o filozofiji da i ne govorim, hvalio se da poznaje filozofiju, a u razgovoru sa Nelsimom koji je studirao bogosloviju, je ispao totalno smesan! Tu je i psihologija, koju ne poznaje, vise ja znam o psihologiji koju sam ucio sporedno, a nije mi struka! Pa je stao da mi drzi predavanja i o muzici, meni prica o muzici..
Nego da ne svira on mozda gusle? Mozda gresimo?