- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Prava teza je ona koja ima primenjivost na svaki tekst Pisma koji se bavi tom tematikom.
Tako je. Ali i na tekst Novog zavjeta koji ti ne prizneš jer ti se gadi i jer ti se na njega povraća.
Recimo...ti kažeš Isus je uvek Theos a ne theos. Ok, onda idemo ispitati tu tezu. Vidimo da ona prvo nema realnu osnovu jer izraz theos se koristi i Sotonu ali i za ljude.
Opet bogohuliš i lažeš.
1. Dakle, i dalje tvrdiš da su Isus i đavlina jednaki.

2. Citiraj apostole gdje i koga od ljudi su nazvali "theos", bogom. - Lažeš
Tu tvoj teza pada prvo. Takođe kada naviiš Titu 2,6..."veliki theos" ti kažeš evo Isus je veliki Theos. Ali onda se postavlja pitanje a ko je onda Otac ako je Isus "veliki T/theos? Za Oca se samo kaže "Theos".
Ne kažem to ja, ja samo konstatiram.

Ali da sada vidimo moju tezu. Ja prvo kažem da se za Isusa izraz "teheos" uklapa u tekst Pisma u svim situacijama i čini razumljivim tekst.
A osobito ti se uklapa u "činjenicu" da je Isus jednak đavlini!?!?!?

Ja ništa nisam tu zaslužan..ovo je volja Božija. On želi dati..On želi voditi. Zna pobude naše. Tako da ono što daje trebamo ceniti. Iz tog razlog i iznosim velike stvari.
Bože sačuvaj. Čovjek mantra da je Isus đavlina, i još tvrdi da mu je to sam Bog objavio i da su to "velike stvari".

Eno ti brat, Jelenić Laodikeja, također već godinama mantra da mu sve objavljuje sam Bog, a ne tvrdi kao ti da mu je Bog otkrio da su Isus i đavlini jednaki "bogovi".

Neka je On blagosloven.
Boga blagosiva čovjek koji mu je Sina sa đavlinom izjednačio. Ovo je moguće na samo jedn način objasniti. "Duh proroštava" "čuda čini".