- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Prava teza je ona koja ima primenjivost na svaki tekst Pisma koji se bavi tom tematikom.
Tako je. Ali i na tekst Novog zavjeta koji ti ne prizneš jer ti se gadi i jer ti se na njega povraća.
Recimo...ti kažeš Isus je uvek Theos a ne theos. Ok, onda idemo ispitati tu tezu. Vidimo da ona prvo nema realnu osnovu jer izraz theos se koristi i Sotonu ali i za ljude.
Opet bogohuliš i lažeš.
1. Dakle, i dalje tvrdiš da su Isus i đavlina jednaki. - bogohuljenje
2. Citiraj apostole gdje i koga od ljudi su nazvali "theos", bogom. - Lažeš
Tu tvoj teza pada prvo. Takođe kada naviiš Titu 2,6..."veliki theos" ti kažeš evo Isus je veliki Theos. Ali onda se postavlja pitanje a ko je onda Otac ako je Isus "veliki T/theos? Za Oca se samo kaže "Theos".
Ne kažem to ja, ja samo konstatiram. Sveti apostol Pavao kaže da je Isus veliki Bog. A to što se tebi povraća na samo spominjanje imena svetog Pavla, što ću ti ja. "Idi bre i leči se".
Ali da sada vidimo moju tezu. Ja prvo kažem da se za Isusa izraz "teheos" uklapa u tekst Pisma u svim situacijama i čini razumljivim tekst.
A osobito ti se uklapa u "činjenicu" da je Isus jednak đavlini!?!?!? "Idi bre i leči se".
Ja ništa nisam tu zaslužan..ovo je volja Božija. On želi dati..On želi voditi. Zna pobude naše. Tako da ono što daje trebamo ceniti. Iz tog razlog i iznosim velike stvari.
Bože sačuvaj. Čovjek mantra da je Isus đavlina, i još tvrdi da mu je to sam Bog objavio i da su to "velike stvari".
Eno ti brat, Jelenić Laodikeja, također već godinama mantra da mu sve objavljuje sam Bog, a ne tvrdi kao ti da mu je Bog otkrio da su Isus i đavlini jednaki "bogovi". Tko je ovdje lud? Ti, brat ti Jelenić Laodikeja, ili je Bog lud. Ako ste vas dvojica u pravu onda je lud Bog. Ako je Bog lud, tko je luđak koji je vaš "bog"?
Neka je On blagosloven.
Boga blagosiva čovjek koji mu je Sina sa đavlinom izjednačio. Ovo je moguće na samo jedn način objasniti. "Duh proroštava" "čuda čini".