Član
- Učlanjen(a)
- 03.08.2010
- Poruka
- 38
Zamisljam ovoga ulukioru kao coveka od 30 godina koji prati animu bleach ( malo detinjast)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zamisljam ovoga ulukioru kao coveka od 30 godina koji prati animu bleach ( malo detinjast)
I skoro si sve pogodila samo nisam bas visok tako 179-180cm a on je znaci decko od 13 godina pa kako postize od skole sve ove postove?Ulke je zapravo decko od 13 godina...
Ja tebe zamisljam kao visokog,crnokosog muskarca srednjih godina koji je u dobroj formi i covjeka koji voli zivotinje...mada rano je jos za ocjene
I skoro si sve pogodila samo nisam bas visok tako 179-180cm a on je znaci decko od 13 godina pa kako postize od skole sve ove postove?
Ja tebe zamisljam sa crnom kosom vitkim telom i nisi mnoooogo visoka
Ma sigurno prvo zavrsi domaci vidi sa ostalim obavezama sta ce i onda tek malo svrlja ovde.Mada pohvala njemu nije los momak koliko sam ja video.I ti si pogodio...pa nije Ule dzabe legenda foruma ni ja ne znam kako stize sve:vorred:
A kako mene zamisljas?Kilometrazu zamisljam kao po njegovom avataru-DRUGI VIDIC sa mnogo vise kvaliteta.
Wayn-duhovit,sarmantan i dobra dusa.
Nency-fina,kuturna i dobra osoba.
Erika-dosta mi je zanimljiva.Ima stila.Zna sta zeli od zivota.Nedozvoljava nju zivot da gazi zivot,vec ona gazi kroz zivot.
Bleki-uspesan muzicar,romantik,emotivan i magnet za zene
ulke-dete koje moze mnogo da postigne u zivotu samo ako bude iskoristio svaku sansu koju mu zivot pruza.
Vlada-pametan,ima svoj cilj i ide ka njemu.
A kako mene zamisljas?
Al budi iskrena, nemoj da me stedis.