Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zar i mene sine rebrutorta.
Dobar deo ove družine zamišljam kao seksualne apstinente! Čak šta više, ne da zamišljam, ubeđen sam u to! :lol:
:yea:Blekija,zamisljam ga kao osobu punu ljubavi i neznosti. Mislim da je covek velikog srca.Voli muziku, ljubav i sve sto je lepo.....On je definitivno najbolja osoba koju sam ikada upoznala:yea:
Tako je druze, a ti si nam ministar.Dobar deo ove družine zamišljam kao seksualne apstinente! Čak šta više, ne da zamišljam, ubeđen sam u to! :lol:
Zar nije ozenjen?:yea:
E sad ga odmah uzi za muza i vodi ga kuci !!!!!!!Nema sanse da ne pristane kad si ga ovako fino nahvalila .Ako se kojim slucajem bude neckao i opirao ,vezacemo ga planinarskim konopcem i drzati tri ipo nedelje u podrumu dok ne pristane da ti udje u krevet ...tojest u srce ...ili gde vec ti budes zelela .
:yea:
E sad ga odmah uzi za muza i vodi ga kuci !!!!!!!Nema sanse da ne pristane kad si ga ovako fino nahvalila .Ako se kojim slucajem bude neckao i opirao ,vezacemo ga planinarskim konopcem i drzati tri ipo nedelje u podrumu dok ne pristane da ti udje u krevet ...tojest u srce ...ili gde vec ti budes zelela .