Kako se izvrću stihovi iz Biblije u cilju dokazivanja lažnih učenja?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dakle nemaš ga.

Boze mili fanatika!

Šta vrijedi bilo čije mišljenje bez dokaza. Pa ni tvoje, inače imaš potrebu da obezvrijediš raspravu i da je svedeš na lični nivo jer nemaš dokaza u Bibliji.

Ne vredi ni tvoje.

Ti si prvi doveo u pitanje moju licnost.
A tvoja je kvarna da kvarnija ne moze biti. Idi s Kainosom trazi debele zene zeljne seksa, sta se tu pretvaras pravedan!

Frustracije iznosiš ovdje. Obezvrijeđuješ raspravu. Pljuješ po sagovorniku.

Nemam ja nikakve frustracije, dokazao sam da si pokvaren i da izigravas poboznost, i to si priznao!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Boze mili fanatika!

Imaš potrebu za tim jer je tačno da ga nemaš.

Ti si prvi doveo u pitanje moju licnost.

Tako si pokazao, a ja konstatovao, opet ko klinac "On me prvi udario".

A tvoja je kvarna da kvarnija ne moze biti.

To se pokazalo baš kod tebe.

Idi s Kainosom trazi debele zene zeljne seksa, sta se tu pretvaras pravedan!

Eto koliko si jadan, da iznosiš nešto što si vidio da bi omalovažio člana foruma.

Vidiš ja to ne bih nikada uradio. Nego bi ga posavjetovao da ne ide i tamo ili ispitao stvar. Vidi se da nemaš pojma o Bibliji.

Samo da ti kažem da bi na tom dijelu foruma našao bolje sagovornike od tebe.

KOd tebe je još gore stanje, oni koji idu tamo bar nisu licemjeri kao ti koji imaš spoljnu pobožnost a pogano srce.

Nemam ja nikakve frustracije, dokazao sam da si pokvaren i da izigravas poboznost, i to si priznao!

I carinik je priznao, a ti si tip fariseja koji ne priznaješ.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Idi s Kainosom trazi debele zene zeljne seksa, sta se tu pretvaras pravedan!

Vidi se koliko si pokvaren kao i fariseji što su jedva čekali da nekog uhvate u grijehu. Sa ovim si dokazao koliko si jadan i bezobrazan da znaš od bilo koga od nas nešto ovdje bi to iznio.

A svoje bi krio, samo takvi su okrečeni grobovi koji su spolja čisti a unutra pogani.

Naslalađuješ se nečim što si vidio kao i fariseji.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pavle kaze da su ''10 zapovesti''(ono sto je bilo ''u kamenju izrezano slovima'') > ''SLUZBA SMRTI'', i da sada imamo ''SLUZBU DUHA''.

I ne samo to, on kaze da su ''10 zapovesti'' ONO STO PRESTAJE :

''Jer kad je slavno ono što prestaje , mnogo će većma biti u slavi ono što ostaje . ''(2. Kor. 3:11)

Ono sto prestaje su > ''10 zapovesti''
Ono sto ostaje jeste > ''Hristov zakon''

, stvarno lud vjeruje svašta. Pogledajte kakve gluposti Mire valja, prestalo 10 zapovijesti.

Znači možete krasti, ubijati itd.

Pa ko da je Hristov zakon nešto mimo dekaloga.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Imaš potrebu za tim jer je tačno da ga nemaš.
Ne znas ni sta si rekao!
Gubis se..

Tako si pokazao, a ja konstatovao, opet ko klinac "On me prvi udario".

I opet vredjas!

To se pokazalo baš kod tebe.

Ma kako da ne!

Eto koliko si jadan, da iznosiš nešto što si vidio da bi omalovažio člana foruma.

Vidiš ja to ne bih nikada uradio. Nego bi ga posavjetovao..

Ma nemoj, ti bi ga posavetovao???

A mene si prijavio moderatoru, kada sam ti napisao istinu!

Sto me nisi onda posavetovao u private?

Lazljivce!

Vidi se da nemaš pojma o Bibliji.

A ti imas pojma, ti si doktor teologije, muzikologije i cega sve ne! Sve master!

Samo da ti kažem da bi na tom dijelu foruma našao bolje sagovornike od tebe.

Ti to najbolje znas jel ti ides tamo!

KOd tebe je još gore stanje, oni koji idu tamo bar nisu licemjeri kao ti koji imaš spoljnu pobožnost a pogano srce.

Videli smo ko ima spoljnu poboznost i ko ima gresno srce! Priznao si da se "pretvaras pobozan"!

I carinik je priznao, a ti si tip fariseja koji ne priznaješ.

Ja priznajem da sam gresan, niko nije savrsen, ali ti imas najmanje prava bilo koga da osudjujes, videli smo kakav si licemer i kako se pravis pravedan, a izazivas druge i onda prijavljujes, optuzujes za formalizam, a sam si formalni vernik, cak si i priznao sve to!

Znaci ti si bezobrazan covek, koji za grehe koje sam gaji u srcu optuzujes druge!

Ja tebe nisam ukorio za greh koji nisam savladao! Ali ti druge osudjujes za ono sto i sam radis!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A da ti nisi vrijeđao.

A vidi zaobišao si ovo što si lupio da ne važi Dekalog.

Kako bježiš. Prestao da važi dekalog.

Ono sto prestaje su > ''10 zapovesti''
Ono sto ostaje jeste > ''Hristov zakon''

Jeste prestao, to kaze i Pavle, samo ti ne razumes. A bezis i da odgovoris na post, jel sam u pravu, pa bar priznaj to.

Natrag