Kako se izvrću stihovi iz Biblije u cilju dokazivanja lažnih učenja?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ccc..

Nije to Tora Mire, niti biblija starog zaveta koji danas imamo, vec knjiga obreda i obrednih pravila vezana za Svetinju, praznike, svetkovine, od kojih citamo u starom zavetu nakon davanja deset zapovesti na sinaju.

Gde je ta knjiga ja neznam, kao sto neznam ni gde je kovceg zaveta sa plocama na koje si ispisane deset zapovesti, ali sve to postoji u starom zavetu koje su pisali Mojsije, proroci, i carevi.

Naravno da ne znas , jel si izmislio.
Ta knjiga je Tora, nepojmljivo je da Jevreji nisu sacuvali tu knjigu, i ako je data u posebnom formatu ''bez dekaloga'', nepojmljivo je da ''ubace dekalog'' unutra i ''dodaju tekstu'' nesto sto ne sadrzi. S obzirom na njihovu opsednutost ''tacnoscu teksta''(brojali su cak svako slovo) - nemoguce je da nesto ''dodaju''... Znaci cista izmisljotina i manipulacija, kao i uvek.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Molite se direktno Bogu kroz jedinog posrednika Isusa Hrista.

1Ti 2:5 Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, čovek Hristos Isus,

Heb 4:13 I nema tvari nepoznate pred Njime, nego je sve golo i otkriveno pred očima Onog kome govorimo.
Heb 4:14 Imajući, dakle, velikog Poglavara svešteničkog, koji je prošao nebesa, Isusa sina Božijeg, da se držimo priznanja.
Heb 4:15 Jer nemamo Poglavara svešteničkog koji ne može postradati s našim slabostima, nego koji je u svačemu iskušan kao i mi, osim greha.
Heb 4:16 Da pristupimo, dakle, slobodno k prestolu blagodati, da primimo milost i nađemo blagodat za vreme kad nam zatreba pomoć.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Nemojte se moliti mrtvim ljudima. Jer oni ne postoje! Takve molitve Bog ne može prihvatiti.

Zašto da činite nasuprot Božjoj reči? Zato što to brani zvanična crkva?

Odbacite zablude koje propoveda zvanično hrišćanstvo! Prihvatite biblijsku istinu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
KAD ZLATKO SUDAC ZAGRMI, SVE STAJE: ‘E ne možeš bez Marije do Isusa’
Autor: Z. K. Ponedjeljak, 15. Kolovoz 2016. u 12:25
Vrlo snažna propovjed neće vas ostaviti ravnodušnim

„Ja ne mogu drugačije nego ko vatra živa! Ja ću iz dubine srca govoriti do zadnjeg daha!“ s tim riječima započinje ova vrhunska propovijed. Duh Sveti ovako je grmio kroz vlč. Zlatka u crkvi svetog Mihaela u Beću: „Bit ću vrlo konkretan, ja sam vrlo konkretan! Ovdje je vaš dom, ne možeš čovječe živjeti bez sakramenata, bez svoje župe! Zapalit će vam se srca na ovoj duhovnoj obnovi ali ZALIJEVAJTE TO! Ako ne budete u ovakvim domovima nećete preživjeti!, piše rastimo u vjeri. Nećeš moći čovječe – doslovno je vikao Zlatko Sudac ostavljajući sve prisutne bez daha. Tako snažno, tako moćno, tako živo da smatramo da je ovo jedna od njegovih najjačih propovijedi ikad, a nosi jednu važnu poruku. – Katolička crkva stoji na tri stupa. 1. je Euharistija, 2. je Marija, 3. je poslušnost papi i Katoličkoj crkvi -tri stvari koje u današnjem vremenu svijet najviše razapinje. Poslušajte ovu propovijed (samo prvih 15 minuta) i probajte ostati ravnodušni:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------A oni baš suprotno.

Natrag