Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Voleo bih da znam sta ovo predstavlja. Neki filmovi mogu da se gledaju online na androidu,to niko ne spori, problem je sa onim filmovima za koje treba java. Nadam se da sam dobro shvatio ove slike bez objasnjenja.
PODESITE NA POSTAVKAMA KOJI JEZIK ZELITE ZA SUBTITL U ISTOM PROGRAMU.
POKRENETE VIDEO MIX, ODABERETE ZANR, PRONADJETE FILM, ODABERETE STREAM POKRENETE U SUBLAUNCHERU, UPISETE TACAN NAZIV FILMA, ODABERETE SUBTITL I PRITISNETE OK, AUTOMATSKI PREBACUJE NA MX VIDEO PLAYER NA KOJEM IMATE MOGUCNOST DA PODESAVATE BRZINU TITLA AKO NE ODGOVARA PREKO SUBTITL PLOCE.
ma bre deco evo vam sajt za koji vam ne treba nikav browser playeri cuda luda i ostalo ja 3 godine na njemu gledam filmove na andoidu i to na galaxy s+ http://online.filmovisaprevodom.org/
E ja sam ovde našao kako da gledam TV preko tela. Tu imaju aplikacije koje nude sve nase programe ali nikako ne mogu da gledam online filmove zna li neko kako?