- Učlanjen(a)
- 22.03.2010
- Poruka
- 346
Ispricacu vam jednu pricu.Imao otac tri kcerke ziveli su na selu i radili po celi dan,kcerke su svaki dan gundjale i raspravljale o tome kako eto da Eva nije zagrizla jabuku one se sada nebi ovoliko mucile i zivele bi u Raju.Otac je njih slusao o njihovoj raspravi pa je odlucio da uradi sledece,dok su one radile na njivi on je donio jednu serpu koja je imala poklopac sazvao ih i rekao ovu serpu ostavljam ovde ali da niste slucajno skinule poklopac i videle sta se u njoj nalazi dok se ja ne vratim.Otac se odmakao podalje od njih i posmatrao njihovu reakciju,one su pocele da raspravljaju o tome sta se to nalazi unutar serpe kada one ne smiju da vide.I tako one dugo raspravljajuci o tome odluce da provire i vide sta se to nalazi unutra kada su to uradile otac je izasao pred njih i rekao zasto ste prekrsili ono sto sam naredio a one na to tuc muc nista ne izustise.E vidite kceri moje tako i Eva uradi kao i vi sada a nju krivite za sve.
Poenta je u tome da ne treba Evu kriviti za sve nase nevolje jer je ona nasa pramajka pa to nije u redu da se tako odnosimo prema njoj.
Poenta je u tome da ne treba Evu kriviti za sve nase nevolje jer je ona nasa pramajka pa to nije u redu da se tako odnosimo prema njoj.