Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Meni sam Gospod svefoci istinu i da li je nesto njegovo odobravanje ili ne.
Mada je u ovome po prirodi stvari sve jasno.
Tako da se reci koje si meni uputio - odnose upravo na tebe.
Da, u tvojim zluradim snovima to je sve tako.
Djecoubojice i oni koji ih brane nedvojbeno su sotonine sluge. Ne postoji jasniji kriterij po kojemu se razlikuju oni koji su Božji od onih koji su se sotoni pripustili.
Postoji kriterijum, a to je razlikovanje lazljivog duha od duha istine, jer je sotona nazvan otac lazi.
I jos jedan, a to je rec Bozja i njeno praticno sprovodjenje u licni zivot u Duhu predanja i posvecenja.
Dakle, izvrtac si i lazov.
Ne postoje sotonističke države (nauči nešto), nego postoje ljudi koje je sotona upregne u svoja kola. I da, svi koji u Hrvatskoj agitiraju za abortus također služe đavlini.
Ali onda je i država satanistička jer to dozvoljava...zar ne? Isti kriterijum primeni.
I takođe znaš li koliko ima Hrvata ili Srba koji podržavaju pravo na abortus(da budemo precizni..ne podržava niko abortus već pravo). Onda su države satanastičke jer to dozvoljavaju.
Ako pod "država" podrazumjevaš one koji vladaju, ili one koji izglasaju zakon kojim se dopušta ubijanje nerođene djece, da, tada možemo govoriti i o "sotonističkoj državi". Ali, ako pod "država" predmnijevaš sve građane koji u državi žive, onda se uopće ne može govoriti o "sotonističkoj državi".
Opet ću ja tebi nacrtati. Pretpostavimo da je u tvojoj obitelji jedan član lopov. Je li onda i tvoja obitelj lopovska? I slijedom toga, jesi li onda i ti lopov?
Ja ti gore lijepo objasnih. Kada bi po samo jedan Hrvat ili Srbin, koji ne pristaju na ubijanja djece, postojali u svojim državama, ne bismo smjeli reći da je "država sotonistička" u smislu da su svi njeni građani sotonine sluge.
Jesi li ti kada čuo za Abrahamovo "pogađanje" s Bogom, kada se zalagao za Sodomu?