- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ali većina u svakoj državi je za to pravo.
Ovo je notorna laž. Samo bismo referendumom mogli provjeriti što misli većina i kolika je to većina. A koja je država o tome provela referendum? Nijedna.
I da ti docrtam: Kada bi u tvojoj peteročlanoj obitelji troje ("većina") bilo lopovi, zna či li to da bi tada tvoja obitelj lopovska? Znači li to da si tada i ti lopov, čak i ako nisi jedan od troje lopova?
I u većini država u svetu akonom je tako propisano. Zato možemo reći da su po tvom kriterijumi koji si uspostavio zapravo sve te države jesu satanske.
Da tebi možda nije savjest proradila? Bilo bi dobro kad bi Bog dao da ti savjest proradi. Možda se pitaš - što ću Bogu odgovoriti ako me upita zašto sam stao na stranu djecoubojica??? I sada si zbunjen, pa trabunjaš o "sotonističkim" ili "nesotonističkim" državama. Samo da znaš, tvoje spasenje neće ovisiti o tome jesi li ti živio u sotonističkoj ili nesotonističkoj državi, nego isključivo o tome jesi li ti stao na stranu sotone ili nisi. A ako si na strani djecoubojica, kao što si sada, onda si sigurno na strani sotone.
Jučer se na posljednjoj nedjelji kroz godinu čitalo iz Ivanova evanđelja (Mt 25,31-46), evo jednog izvatka iz tog čitanja:
U ono vrijeme reče Isus svojim učenicima: "Kad Sin Čovječji dođe u slavi i svi anđeli njegovi s njime, sjest će na prijestolje slave svoje. I sabrat će se pred njim svi narodi, a on će ih jedne od drugih razlučiti kao što pastir razlučuje ovce od jaraca. Postavit će ovce sebi zdesna, a jarce slijeva. ... Zatim će reći i onima slijeva: ’Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim! Jer ogladnjeh i ne dadoste mi jesti; ožednjeh i ne dadoste mi piti; stranac bijah i ne primiste me; gol i ne zaogrnuste me; bolestan i u tamnici i ne pohodiste me!’ Tada će mu i oni odgovoriti: ’Gospodine, a kada te to vidjesmo gladna, ili žedna, ili stranca, ili gola, ili bolesna, ili u tamnici, i ne poslužismo te?’ Tada će im on odgovoriti: ’Zaista, kažem vam, što god ne učiniste jednomu od ovih najmanjih, ni meni ne učiniste.’
Ako će ovako završiti (u vječnom ognju) oni koji ništa ne učiniše za najmanje i najnemoćnije, kako li će tek završiti oni koji ubijaju najmanje, nerođenu djecu, a i oni koji ih podržavaju i opravdavaju?
Ali većina u svakoj državi je za to pravo. I u većini država u svetu akonom je tako propisano. Zato možemo reći da su po tvom kriterijumi koji si uspostavio zapravo sve te države jesu satanske.
Zaboravio ja da si ti slijepac i da ti ne vrijedi crtati. "Sori", nisam namjerno da bih te uvrijedio.