Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
a otkud ti znas da nije tacno? kad se i sama jevandjelja izmedju sebe u potpunosti ne slazu jedan sa drugim kad je upitanju juda i jos neke stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jasno i glasno piše u Evanđelju Mateja
27:5
tada baci srebrnike u hram, te se povuče i objesi se
jasno i glasno piše u Evanđelju Mateja
27:5
tada baci srebrnike u hram, te se povuče i objesi se
a sta pise u drugim jevandjeljima? po luki ili po jovanu? ni jedno jevandjelje se ne slaze jedno sa drugim sto se tice jude
imamo ljude koji kaze cekaj ako je isus umro razapet na krstu za oprost nasih grehova, da nam ne bi bog oprostio da se to nije desili, kakav je onda to bog koji trazi ljucko zrtvovanje?
i onda neki vernici dodju kao sa pricom to je najveca ljubav ljubav nad svom ljubavi, imam hriscane koji veruju da postoji put do boga koji ne vodi kroz isusa hrista kao sto drugi veruju, znaci u samom hriscanstvu imamo lom podela, samim tim da je biblija tako jasna i tako jednostavna, ne bi mi imali danas lom hriscana, nego bi svi verovali u jednu stvar naravno sad ce se jave neki koji ce da kazu da ti ljudi ne razumeju bibliju kako treba a da je oni razumeju i da je njihov nacin pravi nacin, a ovi ce da kazu isto to samo suprotno i idemo tako sve u krug
meni ta prica da je razapet zbog nasih grehova ne pije vodu, on je mucen i razapet i od toga su napravili da je ne znam sta prosao i kakve muku, jesu to velike muke kad te neko siba bicem i sve to, ali sibali su isto i one druge sto su razapinjali sa isusom i pre i posle njega, da ne pominjem one sto su muceni do smrti sibani i jos su iz razapinjali i palili na lomaci, oni su mnogo gore prosli nego isus. radi se o preuvelicavanju nekih stvari i ti kad racionalno gledas na to, dolazis do zakljucka da su ljudi preuvelicali i izmislili da je isus bog ili cak mozda su ga neki ljudi ili apostoli (ali opet samo neki apostili) gledali kao boga zato sto su ga tako videli sa onim cudima, ali to ne znaci da je on bog i jos znamo da za sebe nikad nije ni rekao da je on bog, koliko je apostola imao isus a koliko jevandjelja ima u bibliji? to sve govori ko je imao uticaj na sastavljanje te biblije