Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Veoma je bitno sta mi mislimo,jer za nase dobro je da mislimo u skladu sa Bozjom voljom,a ne protiv Bozje volje.Isus kaze "SVAKO KO HOCE DA SLUZI BOGU RAZUMECE JE LI OVA NAUKA OD BOGA, ILI JA SAM OD SEBE GOVORIM"
Nije bitno sta mi mislimo, vec sta rec Bozja kaze, i ono sto nam sam Bog svedoci ako smo u zajednici sa njim.
Nema tu uslovno.USLOVNO u zemaljskom smislu Bog je Bog i Otac Hristu, kao sto je Bog i Otac svakom coveku koji se radja na zemlji.
Upravo vi vadite iz konteksta da bi dokazali teoriju.
Kontekst govori da je Isus vecni Bog koji se ponizio i postao covek manji i od andjela, i da je iz tog razloga rodjenja u telu kao covek - Bog uslovno njegov Otac.
Sve izokrenuto i izfilozofirano.
Vi ste gori od tradicionalnih crkava, jer one bar znaju i razumeju osnovne pojmove vere.
Gori ste i od satanista, jer i oni znaju te osnovne pojmove ali se protiv njih bore i sluze drugoj strani.
vi ste sve bacili u kaljugu i ispomesali, i tako nesto nudite svetu.
Ko razuman i poucen jevandjeljem u Duhu moze tako nesto da slusa.
Nema usporedbe sa, -kako ti kažeš- tradicionalnim crkvama, nema i ne može biti. Protestanti su osakaćeni u svojoj doktrini, sami ste se osakatili i zato ste manjkavi. Kristova Crkva nikada nije mijenjala svoj nauk, niti u jednom stoljeću, ni vremenu, niti pod prijetnjama i progonstvima...nikada, uvijek je ista, kao što je Krist isti, jučer i danas.
Za ovo drugo što si napisao, pohvala!
Hvala Bogu, barem vjeruješ u Isusovo bogočovještvo. Nadam se da će ti ta vjera u Isusa otvoriti srce i pamet da iziđeš iz drugih zabluda.
Uzdržao bih se od pohvala ., Jer to u šta on veruje je isprljano, uvijeno u doktrine u glavu udarene nasrtljive prevarantkinje.
Bogočovještvo subotara (da ima i takvih koji naizgled vjeruju u Bogoćovjeka) nije Bogočovještvo u koje veruje Crkva Kristova (a i mnogi koji od nje otpadoše i postaše Sola Scriptura).
Krist Crkve Njegove je Bogočovjek rođenjem, vječno pomirenje Boga i Čovjeka, dok je "Bogočovjek" subotara više adopcionistički, doketistički simulakrum, koji po tim "umnicima" Božanstvo prima posinjenjem (krštenjem na Jordanu) iako oni (subotari) dobro znaju da Isus Boga naziva svojim Ocem u doslovnom smislu reči OTAC, još u svojoj 12 godini, dakle čitavih 18 godina pre krštenja (Lukino Evanđelje gde Isus doslovno kaže: "Zar ne znate da mi je biti u onome što je Oca mojega") kao i to da Bog preko proroka Isaije doslovno govori da svoje Slave NI SA KIM NE DELI. NI SA KIM.
Pa, daj Darth, pohvali jednom čovjeka, barem u smislu don Bosca i kupusa.Znaš to?
Ne znam što Laodikeja misli i osjeća, samo čitam što napiše, a on, za razliku Jovana, piše da vjeruje kako je Isus Bog i čovjek.
No, nameće mi se jedna misao. Njima nedostaje sakramentalni život i zbog toga su tako šepavi. Naravno da Sola Scriptura nije dovoljna, to protestanti stalno pokazuju. Vjeruju u Pismo, a u Pismu lijepo piše: "Dođite k meni..." ali, oni ne idu k Isusu, jer oni imaju Pismo u ruci. To je kao da imaš živu osobu pred sobom, a gledaš njezinu sliku na mobitelu. Haha, koja nakarada. Odbacili Euharistijski Kruh i prezreli čašu Krvi Kristove, pa bauljaju naokolo ko pijanci, gladni i žedni. Nevjerojatno kako ne razlikuju bit od detalja. Baš zato i nisu prepoznali važnost Euharistije, pa su manje važne stvari postavili kao uvjet spasenja, bilo da se radi o suboti ili što drugo.
Каква је сотонска уметност потребна да се од једног Бога,направи тројство, пишите.