Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Ako je tako kako ti kazes, onda ne postoje lazna ucenja, cemu onda rasprava izmedju tebe i mene ili Sardya.
Po cemu onda ti mozes reci naspram mene "JA SAM U PRAVU A NE TI" kada smo svi u tom slucaju u pravu jer nema crkve, vec je crkva nesto tamo sto lebdi kao neka fikcija i svi smo deo toga, svako veruje na svoj nacin, vazno je da verujemo u Hrista.
To se u prenesenom smislu zove integralni ekumenizam, on zagovara takvu ideju neke univerzalne crkve gde smo svi jedno bez obzira sta ko veruje.
Biblijska nauka o crkvi je jasna, ona postoji kao organizovano telo sa svojim pastorima, uciteljima, prorocima, koja je nazidana na temelju reci Bozje, odnosno propoveda istinu.
Gde nema organizacije i udruzenog rada na objavljivanju istine tu nema ni crkve, a Bozji plan je upravo bio da Bozja crkva deluje na ovakav nacin, kao EKLESIA - skup pozvanih koji su jedno u istini i u Duhu.
U tvom vidjenju crkve nema jedinstva ni u istini ni u duhu..
ZAMENA TEZA !
1. Nije u pitanju rasprava VEĆ otkrivanje KRIVE RELIGIJE i pokušaj spasenja naivnih, dobrih, poštenih ljudi, koje ste vi kao majstori lukavstva zaveli ili hoćete da zavedete, zbog desetka;
2. Nije u pitanju JA SAM U PRAVU A NE TI !! To vi priželjkujte, zato se i tako ponašate.
Već je u pitanju sasvim nešto drugo - Otrkrivanje ISTINE iz Biblije na bazi BIBLIJSKIH STIHOVA. Ali pošto vi tu nemate, ama baš nikakve šanse, onda prelazite na ove trikove - ,,Uredniče gasi temu, mi se ovde RASPRAVLJAMO, NISI TI U PRAVU NEGO JA,..........''
Mi to ne želimo !!
Želimo samo čistim STIHOVIMA IZ BIBLIJE DA upozorimo ljude sa kim imaju posla kada ulaze u Adventizam;
3. Ako ti smeta sve ovo - Možda ne smeta drugima !!! Niko tebe ne tera da postiraš ovde. Prema tome pređi na drugi forum, a ne da ovde tražiš gašenje teme o Adventistima, a istovremeno nas zatrpavaš sa marketinškim materijalom Adventne crkve.
4. Za EKLESIU svi znaju da to nije Crkva, već zajedništvo ljudi, pa ne bi o tome.
Pozdrav