Kakva je uvreda za razum kada neko govori o navodnoj mrznji drugih ljudi prema Hriscanima i crkvi, a da sam u svom srcu gaji mrznju prema ljudima koji veruju drugacije.
Tipican primer je upravo Stvarnoslap, taj mracan covek koji i ne pokusava da tu mrznju sakrije, vec se njom jos i hvali - pisuci takve gadosti koje nisu tipicne ni za svetovne ljude koji nikada nisu culi o Hristu.
Tesko onome koga prevari njegov lukavi, lazljivi, dvolicni, i licemerni Duh.
Osnov njegovog ponasanja i pisanja na forumu je lukavo izvrtanje tudjih reci, i iznosenje prljavih neistina.
A sta reci o coveku koji nema tu osnovnu karakternu osobinu istinoljubivosti, i kome je laganje normalna stvar.
Takav ima nedostatak u svim ostalim pozitivnim osobinama, sto vidimo u negovom pisanju, koje govori samo za sebe, sto bi se reklo "da je on sam sebi najveci neprijatelj" koji je sebe tako osramotio i ocrnio - da ga ne moze oprati ni izbeljivac za pranje vesa.
On ovde upucuje laznu optuzbu protiv mene - izvrcuci moje reci vadeci ih iz konteksta, kako ja navodno mrzim euharistiju ili pricest i nazivam je kanibalizmom, pa da time mrzim i na Hrista i njegovu majku.
Ova prljava laz je tako niska, da je greh i uvreda na nju i odgovarati.
Ali hajde zbog onih kojima je nuzno da se osvedoce u njegovo licemerstvo.
Svako ko je procitao moj predhodni komentar - moze videti da ja tu apsolutno nisam govorio protiv euharistije ili pricesti onakve kakvu biblija propisuje kao jedan nuzni obred u Hriscanskoj crkvi.
Ono protiv cega sam ja naime pisao - je ljudska dogma koju je izmislila Rimokatolicka crkva tokom istorije, da se prilikom Euharistije hleb i vino pretvaraju u stvarno meso Hristovog tela, i stvarnu njegovu krv.
Takodje, napisao sam - da takvu ritualnu praksu jedenja ljudskog mesa i pijenja krvi praktikuju neka Africka primitivna plemena, ciji pripadnici jedu leseve svojih umrlih ukucana ili pak plemenskih vraceva, verujuci da ce njihova duh mudrosti preci na njih same.
Uputio sam i na takozvani "ritual 9" u kome se jede i pije krv dece, koji praktikuju neki moderni satanisti.
O nekim drugim prljavim pakosnim neistinama - da ja navodno mrzim Isusa i njegovu majku, nepotrebno je i odgovarati.
Stvarnoslap prvenstveno treba da nauci sta znaci biti Hriscanin, i ko se moze nazvati tim imenom, i ko je i sta je Bozja crkva, i koji su njeni temelji, jer je ocigledno u zabludi u odnosu na ove istine.
Na kraju, ljubav prema svim ljudima, cak i neprijateljima se kod Hriscana podrazumeva, sto pokazuje da Stvarnoslap sebe lazno predstavlja kao Hriscanina, jer tu ljubav Hristovu u sebi nema.