Letrone,
odkuda ti pada na pamet da neko mrzi JS? Ja imam dugogodisnje prijatelje JS.
Mi diskutujemo o njihovom verovanju i ukazujemo na anomalije koje i danas postoje u ucenju JS.
Ne dao Bog da ikoga mrzim. Nego to je samo izgovor sto i sami vidite da govorimo istinu, a prilozeni dokazi sam za sebe svedoce.
Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Letrone, pa daj pokazi nam ti tu tvoju poboznost.
Zasto si se napunio tolikom mrznom ptrema nama?
Zar je za tebe neko neobracen i neprosvecena samo za to ako ukazuje na toliko krupne greske u ucenju jedne zajednice?
Zasto ne predlozis Upravnom telu u Brooklynu da razruse onu piramidu koju su iz pocasti podigli na Raslovom grobu i da razbiju onaj masonski amblem. Sta ce to vama? A posto nemas tri ciste da das taj predlog, onda ti drugo i ne preostaje nego da nas koji vam na to slrecemo paznju nazivas svakojakim imenima.
Zasto ne predlozis da se spale one knjige na kojima je su ostampani ti simboli i sujeverja?
Dodato posle 6 minuta:
Zar je za tebe neko neobracen i neprosvecena samo za to ako ukazuje na toliko krupne greske u ucenju jedne zajednice?
Zasto ne predlozis Upravnom telu u Brooklynu da razruse onu piramidu koju su iz pocasti podigli na Raslovom grobu i da razbiju onaj masonski amblem. Sta ce to vama? A posto nemas tri ciste da das taj predlog, onda ti drugo i ne preostaje nego da nas koji vam na to slrecemo paznju nazivas svakojakim imenima.
Zasto ne predlozis da se spale one knjige na kojima je su ostampani ti simboli i sujeverja?
Dodato posle 20 minuta:
pa o tom otpadu mi neprestano govorimo.
Oni koji su usvojili masonsklo ucenje i svugde vidno okitili svoj put, knjige i spomenike masonskim simbolima, zar nisu otpali od apostolskog ucenja. A posto ih ti branic zanaci da si na njihovoj strani. Velika steta!
odkuda ti pada na pamet da neko mrzi JS? Ja imam dugogodisnje prijatelje JS.
Mi diskutujemo o njihovom verovanju i ukazujemo na anomalije koje i danas postoje u ucenju JS.
Ne dao Bog da ikoga mrzim. Nego to je samo izgovor sto i sami vidite da govorimo istinu, a prilozeni dokazi sam za sebe svedoce.
Dodato posle 9 minuta:
Dodato posle 6 minuta:
Dodato posle 20 minuta:
Definisali smo da Jehovini Svedoci nisu nepogrešiva organizacija. Grešili su i imaju i sad greški. Ali te greške ne mogu da se uporede sa vašim greškama. Jer gledajte u čemu se sastoje vaše greške.
PEKO, PRE SVEGA OVO JE TEMA O jEHOVINIM SVEDOCIMA PA ZASTO O NJIMA NE GOVORIS NEGO GOVORIS O DRUGIMA.
DRUGO, NE ZNAMO KOME SE U STVARI OVDE OBRACAS, CINI MI SE DA SI POBRKAO LONCICE.
--------------------------
Sveti duh je Bog- Nigde u svetom pismu ne piše da je sveti duh Bog pogotovu Bog kog treba obožavati.
SVAKAKO DA PISE SAMO TI TO JOS NISI PRONASAO. MEDJUTIM, MASONI I JS TO POBIJAJU I ODBACUJU.
-------------------
Isus i Sveti Duh su jednaki Ocu - Nigde u svetom pismu ne piše da je Isus jednak Ocu a pogotovu da je Sveti Duh jednak Ocu.
SVAKAKO DA PISE. " Jer kao sto Otac podize mrtve i ozivljuje, tako TAKO I SIN KOJE HOCE OZIVLJUJE."
"Jer kao sto Otac ima zivot u sebi, tako dade i Sinu da i on ima zivot u sebi." Jovan 5,21.26.
"JA I OTAC JEDNO SMO." Jovan 10,30.
Medjutim masoni u ovo ne veruju.
-----------
Čovekov duh ne umire on nastavlja da živi negde u raju ili u paklu - Dakle dajete lažnu nadu ljudima jer to nije biblijska nauka.
IZGLEDA DA NISI DOVOLJNO OBAVESTEN.
--------------
Apostol Pavle je više puta upozoravao da najpre mora da se pojavi odpad sa izvrnutim učenjima o hrišćanstvu pre nego što dođe kraj. Sada postoji odpad u hrišćanstvu i drugačije je propovedanje hrišćanstva nego što je to radio apostol Pavle. Izdvojio sam crvenim slovima glavne tri katastrofalne greške na koje Jehovini Svedoci upozoravaju da to nije biblijska nauka.
pa o tom otpadu mi neprestano govorimo.
Oni koji su usvojili masonsklo ucenje i svugde vidno okitili svoj put, knjige i spomenike masonskim simbolima, zar nisu otpali od apostolskog ucenja. A posto ih ti branic zanaci da si na njihovoj strani. Velika steta!
Poslednja izmena: