Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Ali su ih citirali,pa je i ovaj citirao Joila.Odakle Bibliji fusnote? Biblijski pisci ih nisu pisali.
jel znas sta znaci rec citirati???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ali su ih citirali,pa je i ovaj citirao Joila.Odakle Bibliji fusnote? Biblijski pisci ih nisu pisali.
Ali su ih citirali,pa je i ovaj citirao Joila.
jel znas sta znaci rec citirati???
Ti nikada nisi cuo za to da su pisci Biblije citirali biblijske stihove ranijih biblijskih pisaca???Odakle Bibliji fusnote? Biblijski pisci ih nisu pisali?
Ti nikada nisi cuo za to da su pisci Biblije citirali biblijske stihove ranijih biblijskih pisaca???
U Bibliji ipak nema fusnota. Odakle tebi sa fusnotama? Možda vi jehovci imate specijalnu Bibliju s fusnotama, kao i adventist. Fusnote su vam stavili da povjerujete svojim osnivačima, a ne onome što u Bibliji piše. Vidiš da vas smatraju "ovcama za šišanje".
Vidis kod nas u Srbiji postoji prevod Danicic-Karadzic,i taj prevod ima fusnote.
Takodje svaki imalo ozbiljan prevod ima fusnote
a to ti je kao kad ne znas tablicu mnozenja ,a hoces da izucavas matematiku...
Ja sam rekao da Biblija nema fusnote.
Misliš kao vaša jehovistička krivotvorina?
A šta ti je to tablica množenja?
ako hoces da pisemo ozbiljno,stojim ti na raspolaganju,
Ovo je tema o Jehovinim svedocima,pa pisi sta ti se ne svidja kod JS ,ili ako ti se nesto svidja...
ma meni nije problem ni sa tvojom Biblijom.Kad naučiš da Biblija nema fusnote, dođi pa ćemo diskutirati.
Sviđa mi se što imate Bibliju s fusnotama, pa je i šišmiši mogu čitati i razumijeti.
sto vise prevoda to bolje.