Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Dakle oni propovedaju sebe, a ne Boga.
A dokaza za to nigde!
Oni propovedaju Jehovu Boga i njegovog Sina Isusa Hrista. Ma kako da ga shvataju!
A govoriti da neko propoveda 'sebe' ili 'organizaciju' je van pameti, jer to mozemo reci bas za svaku zajednicu! I vama je ucenje crkve jednako biblija, a crkva vam je Hristovo telo! Tako i vi sebe promovisete i propovedate umesto Hrista!
A ti neprestano svojim izjavama sam sebe osporavas!
Bolje se prvo konsultuj sa svojom grupom sta ces odgovarati, jer ti nisi u stanju ni voditi diskusiju profesore!
Vidiš koliko si nepošten da si me spomenuo, a nisi citirao moje navode.
Ja neposten nisam!
Ti nikakve navode nisi ni dao, samo optuzujes Jehovine Svedoke bez ikakve osnove! Napadas ih licno, predstavljas ih decoubicama i kojekakvima jer ne prihvataju transfuziju krvi, a ovamo tvoja crkva vrsi abortuse, koja kida neduznoj deci glave!
Odvratno!
Zasto nisi rekao da je tvoja crkva 'zla' jer vrsi abortuse nego Jehovine Svedoke nazivas zlikovcima zbog krvi?
A to radis, samo zato sto njihova poboznost (ma koliko da je neistinama podrzana) osudjuje tvoje licemerje, i licemerje tvoje crkve u globalu!
Nekad su verniji Bogu oni koji ga ne poznaju i ne obozavaju pravilno (kao Jehovini Svedoci), nego oni koji ga poznaju! Zato ce vam oni i biti sudije!
Opet formalno iznošenje stavova. Ja sam dao delove iz svoje rasp. sa JS na FB.
Tvoja rasprava sa bilo kim je nemerodavna! Cilj tvoje rasprave nije pomoci coveku, vec ga izludeti i dovesti do pucanja da bi njega i njegovu crkvu prikazao zlom, a sebe i svoju prikazao savrsenom!
To trebaju znati svi koji sa tobom diskutuju! Ti vodis 'cyber rat' i to je osnovni cilj tvoje grupe!
Ja kopiram odavno vaše stavove kao dokaz da niste u pravu.
Ti kopiras nase postove i dajes svojim saradnicima da na njih odgovaraju, jer iza tebe stoji ceo tim! Ti licno, nisi u stanju da odgovoris ni na sta! A vidi se totalna nekompetentnost i onih iza tebe..
zato ja kopiram, a ti ne smeš. Kada si tako siguran da si osporio mene ili nekoga od nas, što ti nisi to radio?
Zasto bi ja tvoje gluposti sakupljao na hard disk? Da te ismejavam?
To moze ciniti samo jadnik!
Tvoje skupljanje naseg smeca je dvojako. Time sebe uveravas da je tvoja crkva bolja od drugih, da kod vas ima manje smeca, a drugi je razlog koordinacija, prosledjujes nase postove i dajes drugima da na njih odgovaraju kad ti ne stizes, dok u slobodno vreme se ismejvate, i likujete misleci da ste nas pobedili kad neko od nas odustane, sto je jako jako, bedno..
Znaci, ti si jedan obicni trol i spamer! I to trebaju svi znati..
Necu dati da ovde napadas Jehovine Svedoke bez razloga i pravis ih zlim ljudima! Jer oni to nisu!
Poslednja izmena: