Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Šta će jadni ljudi sva duhovna hrana im je da izmisle za hrišćane neku klevetu i da se time utješe kako su bolji od carinika.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, to nisu moji panfleti, vec rec Bozja.

Ti bi iz mrznje prema Adventistima odbacio i samu rec Bozju.
Odnosno, ti si to vec uradio.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, to nisu moji panfleti, vec rec Bozja.

Ti bi iz mrznje prema Adventistima odbacio i samu rec Bozju.
Odnosno, ti si to vec uradio.
Iz mrznje? Dobro znas da ja Adventiste cenim kao ljude, one prave vernike, ne koji se pretvaraju.

Jesu pamfleti, to necu ni da citam, vi postujete pripremljen materijal, zasnivao se on na biblijskim citatima ili ne, nema smisla stalno lepiti jedno isto.

Zar ne vidis da skrecete svaku temu na adventizam?

Vratite se temi..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
> Iako se ime Jehova pojavljuje u raznim biblijskim prijevodima, neki radije upotrebljavaju ime Jahve umjesto Jehova. Koje je ime ispravno?

----------------------------------------------------------------------
OSPORAVANJE I ODGOVOR
Potpuno nebitno. Time skrećeš pažnju sa onoga što je bitno, poznanja Božjeg karaktera.

Reci mi iskreno, jel tebe zaista više uzbudjuje pravo Božje ime od pravog Božjeg karaktera?

Miloš B.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Niti je Jahve, još manje je Jehova. Samo se vi raspravljajte oko toga kako se On zove, ili kakav mu je karakter (koga kao poznajete) uskoro ćete se klanjati šupljem ia ispunjenom, onom kod koga sunce zalazi u Marinkovoj bari, gospodaru Muva, čiji je raj kupleraj za glavoseče i čija grdoba stoji na mestu Svetinje nad Svetinjama.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jesu pamfleti, to necu ni da citam, vi postujete pripremljen materijal, zasnivao se on na biblijskim citatima ili ne, nema smisla stalno lepiti jedno isto.

Zar ne vidis da skrecete svaku temu na adventizam?

Vratite se temi..

Ja ti iznosim biblijsko učenje u kontekstu, a ti kažeš pamfleti!?

Ne Mire, nego upravo vi napadate Adventizam na svakoj temi, a kada vam se odgovori, vi kažete "špamujete..itd.

Da li je to pošteno?

Ovo je tema o svedocima, a vi napadate i njih i Adventiste, posebno Adventiste, jer sad nema svedoka na forumu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo je tema o svedocima, a vi napadate i njih i Adventiste, posebno Adventiste, jer sad nema svedoka na forumu.

Kad skoro nema razlike između vas i njih. Jehovini svjedoci vama najviše zamjeraju vjerovanje u Trojstvo, a ovdje na forumu (tripo i kainos) vidimo da se adventisti sve više vraćaju "vjeri pionira" kad je riječ o Trojstvu. Naime, pioniri su vam vjerovali i naučavali da je Trojstvo suprotno zdravom razumu, da je suprotno Bibliji i da je poganskog podrijetla. Dakle, za tripu i kainosa teško je reći jesu li više Jehovini svjedoci ili Adventisti sedmog dana.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Evo, i ovo je sad za uredništvo, jer ja nisam tu postavljen da regulišem pravilo.

Natrag