- Učlanjen(a)
- 17.10.2013
- Poruka
- 111
Zasto ne primeran, pa ti meni govoris o pravoj organizaciji , prava organizacija ne cini takve stvari, nije to jedini slucaj, u vasoj SPC je pravi raskol pa to se vidi medju vasim poglavarima koji se prepiru za prvo mesto,hoces da vidis tucu i psovke svestenika , da li to prilici u javnost da tako nesto rade ,i da li time pokazuju lice krscanstva koje nas Isus i Jehova uci, potaknuo si me u vezi prave organizacije , pa u kakvoj si ti ,organizaciji pune ruke krvi, u prvom, u drugom svetskom ratu ,pa sve do danas , ne potice li Isus na drugi Mosjiev zakon najvazniji ''Ljubi bliznjega svoga kao samog sebe'' ne govori li rec Bozija'' NE UBIJ'' sesta zapoved, da li JS postuju taj stav ,pa sigurno da postuju koga su oni ubili puskom ,gde si ti video JS da je otiso u vojsci ili da ode na ratiste... a da pokazujemo ljubav prema svima zar ne idemo od vrata do vrata da svedocimo svim ljudima iz svih nacija kako bi se i oni spasili , kod nas u skupstini ima i Slovenaca, i Bosanaca , i Hrvata ,i Albanaca sa Kosova, i Roma itd. kompletna Jugoslavija i to u jeku rata koji je zadesio bivsu Jugoslaviju, mi ne sirimo mrznju mi sirimo ljubav medju svima onako kako Isus trazi,Jehova nas zove na vreme da izadjemo iz krive religije i da ne sudeliujemo u njenim gresima .Koristis slucaj koji je ''neprimeren'' , covek koji je vodio taj centar inace ''Branislav Peranovic'' je zavrsio u zatvoru i za ta svoja dela je osudjen po zakonu , jer je na zalost svojim metodama usmrtio sticenika centra.
”Izađite iz nje, moj narode, ako ne želite sudjelovati s njom u njenim grijesima, i ako ne želite primiti dio njenih nevolja“ (Otkrivenje 18:4).
Oni koji žele biti spašeni moraju napustiti krivu religiju dok još imaju vremena. Kad je Isus Krist bio na Zemlji, prorekao je da će u posljednjim danima mnogi samo tvrditi da ga slijede (Matej 24:3-5). Takvim osobama on govori: ”Nikad vas nisam poznavao! Odlazite od mene, vi koji činite bezakonje“ (Matej 7:23).
Isus je rekao kako ce se dobra religija prepoznati Mat:16,17.18.
Prepoznat ćete ih po plodovima njihovim. Zar se grožđe bere s trnja ili smokve s čička? 17 Tako svako dobro drvo donosi dobar plod, a svako nevaljalo drvo donosi bezvrijedan plod. 18 Dobro drvo ne može donijeti bezvrijedan plod, niti nevaljalo drvo može donijeti dobar plod.
Ja sam isto bio SPC , ali sam se uverio da sam deo te organizacije , i poslusao savet iz Biblije da izadjem iz nje kako ne bi sudelovao u njenim gresima , kao sto mi pise , ja i danas slusam od pojedinih ljudi iz Srbije sta popovi rade sa ljudima , ako ljudi nemaju para a pogotovo u ova teska vremana nece da dodju ni na sahranu jer traze da im se plati debelo, ako ih nesto pitas da ti objasni iz Biblije jednostavno kazu nije to za tebe sinko,pa kad ce ljudi upoznati svog stvoritelja sto je prirodna teznja , Jehova kaze u svojoj reci Jova 17:3.
3 A da bi dobili vječni život, trebaju dobro upoznati tebe, jedinog pravog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Krista.
Kaze nam da se priblizimo njemu pa ce se On pribliziti nama. Jakov4:8.
Približite se Bogu, i on će se približiti vama!
Ali si deo te organizacije , ako lopov sa svojim saucesnicima ode u neku kradju nisu li i saucesnici krivi sa lopovom ako su uhvaceni (Primer)Ja naravno ni u kom slucaju takvo nesto ne podrzavam
Ako hoces zvanicni sajt onda idi na JW.ORG pa ces saznati pravu istinu , i ko je bio Rassel , a ne na propagandi koji sire oni koji mrze JS, to nas ne brine Isus je rekaoSlucajevi slicni ovom postoje i kod Jehovinih svedoka, ali ih ja nikada nisam postavljao i koristio se takvom vrstom ''propagande'' , vec sam govorio o ''istoriji Jehovinih svedoka'' i to onoj zvanicnoj kako je i zapisana, a ne o ''izmisljenoj'', koju oni sami predstavljaju o sebi na svojim sajtovima..
“Svi će vas narodi mrziti zbog imena mojega” (Mat. 24:9)
: “Od ljudi [ćete] trpjeti nevolje i ubijat će vas i svi će vas narodi mrziti zbog imena mojega. Ustat će mnogi lažni proroci i zavesti mnoge” (Matej 24:9, 11).
nema kod nas zlostavljanja ,to su price nekih otpalih naravno da se ne ocekuje od njih da ce sve najbolje pricati o JS ,Zato je jako ruzno kada se koristis ovakvom ''propagandom'' u cilju promovisanja svoje vere, i to je licemerno. I ja bih mogao isto tako da postavim vase slucajeve zlostavljanja. Ali to nisam radio..
Sotona je prva osoba koja je postala otpadnikom. Današnji otpadnici imaju osobine slične Đavlovim. Njihov je um zatrovan kritičkim stavovima prema pojedincima u skupštini, starješinama ili Vodećem tijelu. Neki se otpadnici protive upotrebi Božjeg imena Jehova. Njima nije stalo ni do toga da uče o Jehovi ni da mu služe. Poput svog oca Sotone, i oni nastoje nauditi onima koji su odani Jehovi (Ivan 8:44). Stoga je posve razumljivo da Jehovini sluge ne žele s njima imati nikakav kontakt (2. Ivan. 10, 11).
Naša biblijski utemeljena vjera jačat će nas da budemo odvažni kad se suočavamo s kampanjama ispunjenim mržnjom koje pokreću oni koji odražavaju duh ’zlog roba‘ iz Mateja 24:48-51 (NW). Otpadnici danas na izvanredan način ispunjavaju ovo proročanstvo tako što u mnogim zemljama aktivno šire laži i propagandu, čak su u dosluhu s nekima koji su na pozicijama vlasti u državama. Kada je to prikladno, Jehovini svjedoci reagiraju na takve napade tako što ’brane i zakonski utvrđuju dobru vijest‘, kako je to opisano u Filipljanima 1:7 (NW). Naprimjer, devet sudaca Evropskog suda za ljudska prava u Strasbourgu je 26. rujna 1996. u jednom slučaju iz Grčke jednoglasno potvrdilo da ”Jehovini svjedoci odgovaraju definiciji ’poznate religije‘“ i stoga imaju pravo uživati slobodu misli, savjesti i vjeroispovijedi te izražavati svoju vjeru. A što se tiče otpadnika, Božja presuda glasi: ”Jer im se dogodi istinita pripovijest: pas se povraća na svoju bljuvotinu, i: svinja okupavši se, u kaljužu“ (2. Petrova 2:22).
Apostol Pavao upozorio je svog suradnika Timoteja da se čuva učenja otpadnika, kao što su bili Himenej i Filet, čija se ‘riječ širila kao gangrena’. Pavao je dodao: “Ti su ljudi odstupili od istine, govoreći da je uskrsnuće već bilo, te nekima potkopavaju vjeru” (2. Timoteju 2:16-18). Vjerojatno su Himenej i Filet naučavali kako je uskrsnuće samo simbolično te da su kršćani već uskrsnuti u duhovnom pogledu. Istina, kad netko postane pravi Isusov učenik, on kao da je oživio u Božjim očima, što je Pavao jasno i rekao (Efežanima 2:1-5). No Himenej i Filet očigledno su omalovažavali Isusovo obećanje o doslovnom uskrsnuću mrtvih u Božjem Kraljevstvu
Jos nisi dokazao , to ti mislis , jos nisi ubedio nikogOdgovor koji dobijamo iz biblije je: ''naravno da ne moze''. A pored toga ucenje vase ''organizacije'' je u suprotnosti sa ''biblijom'', i to je osnovno merilo.