Malecki:
Ne odgovaram na otvorene provokacije, klevete, laži, nepristojne primedbe, licemerstvo, ponižavanja i pokušaje besciljnih rasprava. Cenim i poštujem iskrena pitanja i želju za razgovor isključivo na temelju Biblije. Ne želim da se raspravljam. Ovo je tema koja nosi naslov "Jehovini Svedoci" i u skladu s nazivom ja iznosim učenje i aktivnosti Jehovinih svedoka širom sveta, isključivo na temelju Bibilije!
Ja:
Ovo ovde je tema koja nosi naslov Jehovini svedoci, najobičnija tema, kao i sve druge, i to na Serbian forumu a nikako na mestu posebno rezervisanom za jehovce. Ovo nije pano za lepljenje reklama i propagandnih letaka nego Serbian forum, ne specijalni forum, rezervisan samo za vas "specijalce", nego je opšti forum, a ti si jedan običan sektaš, nisi ništa posebno. U ničemu se ti ovde nisi posebno iskazao. Ti ovde samo lepiš sličice i tuđe tekstove,a ako ti se netko slučajno obrati (stvarno neverovatno kako uopšte itko sme da ti se obrati i to čak na opštem forumu), onda glumiš uvređenost i pokušavaš da se uzdigneš iznad nas "klevetnika, lažljivaca i licemera", a konverzaciju uvetuješ "isključivo na temelju Biblije" i to samo onako kako ti doživljavaš Bibliju. Prosto sumnjam da će ovde, na ovom forumu, da ti se javi neki lik iz Biblije. Nisam siguran, ali čini mi se da je čak i Metuzalem odavno umro.
Evo ti pitanje "na temelju Biblije":
Kako to da ne veruješ u pakao a iz tvojih postova je vidljivo da ti je duša već u paklu?
Pakao i raj ne postoje kao mesto, već kao stanje duše, i čovek ne mora da umre da bi mu duša dospela u raj ili pakao. Očito je da si lako uvredljiv (kao tinejdžerica za vreme prve menstruacije), što je siguran znak da ti je "duša rastrgana", pa zato cenim da ti je duša već u paklu čije postojanje niječeš. ( a i to što si sektaš je znakovito samo po sebi),i što se pokušavaš (s ničim) moralno i intelektualno uzdići iznad nas je jasan pokazatelj nekakvih tvojih frustracija (osim što je jadno, patetično i smešno). Tu toplinu oko srca što osećeš, to ti nije parno grejanje već pakleni oganj, pa ti glumataj i dalje ...
Evo ti biblijsko pitanje: Zašto ti kao jehovac niječeš postojanje pakla?