Tek sada te ja, pod milim Bogom, ništa ne razumem! Više nego ikada sam siguran da sam zbog toga iznimno srećan i uveren sam da ja tebe i takve kao ti nikada neću ni pokušati da razumem.
Kako, bre, možeš da kažeš da je svaka osoba kurva koja ne može da dokaže devičanstvo? A ja dubim na glavi? Dok ja dubim na glavi ti po belosvetskim forumima nazivaš svoju vlastitu kevu kurvom? Sasvim je svejedno u kom smislu. I ne samo nju već i sve druge žene, a tolike i tolike vernika vređaš verski, govoreći im: "to vam je kurva od crkve, koja je otišla u otpad"!
(Nigde nisam video da je Starstaf nekoga okarakterisao kao "kurva" bez veze ga valjaš po svome blatu)
To je govor mržnje!
Smatraš li ti sebe "kurvinim sinom" kad već nedvosmisleno tvrdiš da ti je tvoja rođena keva kurva?
Možda tvoja keva nije jela kolače sa carevima, ali nikako ne može da dokaže da je devica i verovatno je pripadala nekoj poštenoj religiji koju ti nazivaš "kurva od crkve".
Mršavkiću, samozvani kurvin sine, sram te bilo! Žao mi je tvoje keve. Jadna žena, i samo zbog nje ću da ti udelim savet: "Kani se ćorava posla!" Tvoja keva će ti verovatno oprostiti, I Bog će verovatno, da ti oprosti, ja takvima kao ti niti ne zameram, samo vas žalim i gnušam se od vas i samo jedno me zanima:Kako, bre, možeš da živiš sam sa samim sobom jer ja smatram da ti nisi vredan čak niti konopa i suve Judine grane.
ma ovde je rec o crkvi,ostavi price o majkama i zenama. sta si se spetljao bez potrebe. ajde lepo polako uzmi vazduh nemoj na skrge vec na pluca disi duboko i sve ce biti u redu!
ovo je govor ljubavi ne mrznje,ne brini. dakle,svaka zena u smislu majke je ovde van opcije,zena majka je u redu,to nije nas fah. Bog kaze da devojka ne sme biti zena,ne sme biti bez devicanstva,ako je verna buducem muzu. mi danas kazemo gle,ona devojka ova devojka a vidimo je da se kalja javno sa mladicem,o ne mi gresimo,to vise nije devojka.ona je prodala svoje devojastvo ako je taka sa mladicem pre nego je usla u obecanje ili brak. to je primer oko ovog sveta,a Bog govori da isto tako zover Nevestu svoju Devicom cistom,neporocnom. neporocnost je ona koja ima dokaz devicanstva,nije bila sa drugom . ne da ja zelim nego Bog kaze da taku crkvu zeli. Bog je jedan moralista razumes?!
sad ako se ta crkva ne znam kako pompezna i koliko mocna u clanovima religijskim,recimo katolici itd, nadje da se svezala sa ovim holivudom, njeni clanovi mogu da laZu,ubijaju u ratovima navodno verskim(nema verskih ratova ,to sto ratuju su nevernici,sluge satane,jer satana je ubica od pocetka) ,dakle ako njeni clanovi gledaju blud na tv,citaju po stampi i gledaju te sodomke bludnice nage itd.nose musku odecu,sisaju kose njihove zene u crkvi govore rec sa propovedaonica,sminkaju se,vrckaju na stiklama ulicama polunage,idu plazirati se na moru javno i slicno,to je zena crkva ne devica,to je jedna kurva crkva,ma kako se to tebi cinilo cudnim. to i jeste sud,jer Bog ce joj suditi ako se ne raskaje i ne postane ono drugo ruzena,gazena ,omrazena ,izvikana kao sekta itd ali Bozja neporocna cista. jer ne moze svet vas voleti ako je mene mrzeo,kazao je njen zenik Isus. ostaj mi zdravo prijatelju i ne brini se za mene biozjaka. dok mi je stapa i sile Duha ne bojim se praznih kritika i prici.