Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
pripadnici su religjji,ali ne i Nevesti crkvi Hrista.

Jehovci? Religiji?

Mnogo teško je pisati gluposti ovde. Prevelika konkurencija!
Kakvoj crnoj religiji pripadaju jehovci, ti i tvoje "crkvene neveste"?
Sektaši!
"Videla žaba kako potkivaju konja, pa i ona digla nogu."

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Jehovci? Religiji?

Sektaši!
sektasi? o,pa to je velika privilegija biti u tome,sektas,prijatelju! Isusa su zvali sektasem,apostole jeres sekta nazaretska(po Isusu iz nazareta) pa Jehovisti su daleko od te privilegije,oni ne veruju u rec svu,u Hrista da je on Bog ,cak ni to,ne,ne,oni su u klasi religije,u klasi ceri bludnice velike koja je odbacila rec a uzela antirec,dakle ne u klasi Neveste!
Man of God-Crkvena ikona revnosti (Part.3.) - YouTube

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Jehovci? Religiji?

Sektaši!

Crkve neveste su crkve koje niko nije probio, sa druge strane, za nevestu u crkvi ne mozes biti siguran.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ništa ja tebe ne razumem i nemam pojma šta hoćeš da kažeš sa ovim na ju tubu. Ja to, naprosto, ne mogu da odgledam jer mi je taj pacijent predosadan i priča gluposti. Ne mogu da razaberem koga sve smatraš kurvom a koga njenom nevestom.
... verovatno i ne znam koliko sam sretan što te ništa ne razumem.

(ne razumem mršavkića a za starstafa samo mislim da sam ga razumeo)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
sektasi? o,pa to je velika privilegija biti u tome,sektas,prijatelju! Isusa su zvali sektasem,apostole jeres sekta nazaretska(po Isusu iz nazareta) pa Jehovisti su daleko od te privilegije,oni ne veruju u rec svu,u Hrista da je on Bog ,cak ni to,ne,ne,oni su u klasi religije,u klasi ceri bludnice velike koja je odbacila rec a uzela antirec,dakle ne u klasi Neveste!
Man of God-Crkvena ikona revnosti (Part.3.) - YouTube

js su samo obicna skupina ljudi i oni ne mogu nikad da budu u rangu religije, postoje pravoslavna katolicka i mozda protestantska religija, sve ostalo ne mogu da se nazovu religijama, znaci adventisti js batisti da ih ne nabrajam sve, to su samo neka udruzenja ljudi sa nekim svojim vidjenjem, uzeli su to pravo iz zakona slobodne veroispovesti ili verskog uverenja isto kao sto su uzeli i satanisti i napravili isto satanisticke crkve i imaju njihova propovedanja i sta ti ja znam sta vec

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Ništa ja tebe ne razumem i nemam pojma šta hoćeš da kažeš sa ovim na ju tubu. Ja to, naprosto, ne mogu da odgledam jer mi je taj pacijent predosadan i priča gluposti. Ne mogu da razaberem koga sve smatraš kurvom a koga njenom nevestom.
... verovatno i ne znam koliko sam sretan što te ništa ne razumem.

(ne razumem mršavkića a za starstafa samo mislim da sam ga razumeo)
ne razumes? srecnik? problem je onda sto dubis na glavi,okreni stvar na noge pa ces razumeti.
kurva je kako ovde je startuf rekao ona osoba koja nema dokaz devicanstva. naravno ovde je duhovni smisao. ako neko pocne da koketira sa svetom,a imate velike crkvene religijske grupe koje su jos 325 prokurvale na nikeji sa carem konstantinom,pa sad slave neki milenijumski trijumf tog zla ,kao milanski edikt itd,e to vam je kurva od crkve,koja je otisla u otpad. zato sam rekao da su js na zal;ost prokurvavsi se sa svetom u jednoj meri izgubile svoje privilegovano pravo Neveste,te jesu religija,a ne crkva kopju zbopg Hristoivog ucenja zovu jeres ili sekta nazarenska,jer je sam isus rekao da ako su njega ruzili,a vi ste moji,logicno io vas ce ruziti! ko s carevima kolace jede,taj je davno prokurvao u ovom svetu.nikejo,nikejo,slepa crkvo!

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
ne razumes? srecnik? problem je onda sto dubis na glavi,okreni stvar na noge pa ces razumeti.
kurva je kako ovde je startuf rekao ona osoba koja nema dokaz devicanstva. naravno ovde je duhovni smisao. ako neko pocne da koketira sa svetom,a imate velike crkvene religijske grupe koje su jos 325 prokurvale na nikeji sa carem konstantinom,pa sad slave neki milenijumski trijumf tog zla ,kao milanski edikt itd,e to vam je kurva od crkve,koja je otisla u otpad. zato sam rekao da su js na zal;ost prokurvavsi se sa svetom u jednoj meri izgubile svoje privilegovano pravo Neveste,te jesu religija,a ne crkva kopju zbopg Hristoivog ucenja zovu jeres ili sekta nazarenska,jer je sam isus rekao da ako su njega ruzili,a vi ste moji,logicno io vas ce ruziti! ko s carevima kolace jede,taj je davno prokurvao u ovom svetu.nikejo,nikejo,slepa crkvo!

Tek sada te ja, pod milim Bogom, ništa ne razumem! Više nego ikada sam siguran da sam zbog toga iznimno srećan i uveren sam da ja tebe i takve kao ti nikada neću ni pokušati da razumem.
Kako, bre, možeš da kažeš da je svaka osoba kurva koja ne može da dokaže devičanstvo? A ja dubim na glavi? Dok ja dubim na glavi ti po belosvetskim forumima nazivaš svoju vlastitu kevu kurvom? Sasvim je svejedno u kom smislu. I ne samo nju već i sve druge žene, a tolike i tolike vernika vređaš verski, govoreći im: "to vam je kurva od crkve, koja je otišla u otpad"!

(Nigde nisam video da je Starstaf nekoga okarakterisao kao "kurva" bez veze ga valjaš po svome blatu)

To je govor mržnje!

Smatraš li ti sebe "kurvinim sinom" kad već nedvosmisleno tvrdiš da ti je tvoja rođena keva kurva?
Možda tvoja keva nije jela kolače sa carevima, ali nikako ne može da dokaže da je devica i verovatno je pripadala nekoj poštenoj religiji koju ti nazivaš "kurva od crkve".

Mršavkiću, samozvani kurvin sine, sram te bilo! Žao mi je tvoje keve. Jadna žena, i samo zbog nje ću da ti udelim savet: "Kani se ćorava posla!" Tvoja keva će ti verovatno oprostiti, I Bog će verovatno, da ti oprosti, ja takvima kao ti niti ne zameram, samo vas žalim i gnušam se od vas i samo jedno me zanima:Kako, bre, možeš da živiš sam sa samim sobom jer ja smatram da ti nisi vredan čak niti konopa i suve Judine grane.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
702012037_univ_lsr_lg.jpg

Nakon petnaestogodišnje pravne bitke, francuska vlada je 11. decembra 2012. isplatila Jehovinim svedocima 6 373 987,31 evro.
Vlada je 1998. odlučila da se Jehovinim svedocima retroaktivno obračuna porez na dobrovoljne priloge od čak 60 procenata. Zatim je 2003. zahtevala delimičnu isplatu tog poreza. Evropski sud za ljudska prava je ocenio da je Francuska vlada, zbog nezakonitog oporezivanja, kriva za kršenje verske slobode Jehovinih svedoka. Da su Svedoci bili prisiljeni da plate taj porez, podružnica u Francuskoj bi morala da se zatvori, što bi omelo njihovo biblijsko obrazovno delo. Pošto je Evropski sud doneo presudu po kojoj je ovaj porez nezakonit, francuska vlada je morala s kamatom da vrati Svedocima oduzet novac i da plati sudske troškove.
Kontakt:
Dž. Braun, Služba za odnose s javnošću, tel.: +1 718 560 5000
Francuska: Gi Kanonisi, tel.: +33 2 32 25 55 55

;)

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Tek sada te ja, pod milim Bogom, ništa ne razumem! Više nego ikada sam siguran da sam zbog toga iznimno srećan i uveren sam da ja tebe i takve kao ti nikada neću ni pokušati da razumem.
Kako, bre, možeš da kažeš da je svaka osoba kurva koja ne može da dokaže devičanstvo? A ja dubim na glavi? Dok ja dubim na glavi ti po belosvetskim forumima nazivaš svoju vlastitu kevu kurvom? Sasvim je svejedno u kom smislu. I ne samo nju već i sve druge žene, a tolike i tolike vernika vređaš verski, govoreći im: "to vam je kurva od crkve, koja je otišla u otpad"!

(Nigde nisam video da je Starstaf nekoga okarakterisao kao "kurva" bez veze ga valjaš po svome blatu)

To je govor mržnje!

Smatraš li ti sebe "kurvinim sinom" kad već nedvosmisleno tvrdiš da ti je tvoja rođena keva kurva?
Možda tvoja keva nije jela kolače sa carevima, ali nikako ne može da dokaže da je devica i verovatno je pripadala nekoj poštenoj religiji koju ti nazivaš "kurva od crkve".

Mršavkiću, samozvani kurvin sine, sram te bilo! Žao mi je tvoje keve. Jadna žena, i samo zbog nje ću da ti udelim savet: "Kani se ćorava posla!" Tvoja keva će ti verovatno oprostiti, I Bog će verovatno, da ti oprosti, ja takvima kao ti niti ne zameram, samo vas žalim i gnušam se od vas i samo jedno me zanima:Kako, bre, možeš da živiš sam sa samim sobom jer ja smatram da ti nisi vredan čak niti konopa i suve Judine grane.
ma ovde je rec o crkvi,ostavi price o majkama i zenama. sta si se spetljao bez potrebe. ajde lepo polako uzmi vazduh nemoj na skrge vec na pluca disi duboko i sve ce biti u redu!
ovo je govor ljubavi ne mrznje,ne brini. dakle,svaka zena u smislu majke je ovde van opcije,zena majka je u redu,to nije nas fah. Bog kaze da devojka ne sme biti zena,ne sme biti bez devicanstva,ako je verna buducem muzu. mi danas kazemo gle,ona devojka ova devojka a vidimo je da se kalja javno sa mladicem,o ne mi gresimo,to vise nije devojka.ona je prodala svoje devojastvo ako je taka sa mladicem pre nego je usla u obecanje ili brak. to je primer oko ovog sveta,a Bog govori da isto tako zover Nevestu svoju Devicom cistom,neporocnom. neporocnost je ona koja ima dokaz devicanstva,nije bila sa drugom . ne da ja zelim nego Bog kaze da taku crkvu zeli. Bog je jedan moralista razumes?!
sad ako se ta crkva ne znam kako pompezna i koliko mocna u clanovima religijskim,recimo katolici itd, nadje da se svezala sa ovim holivudom, njeni clanovi mogu da laZu,ubijaju u ratovima navodno verskim(nema verskih ratova ,to sto ratuju su nevernici,sluge satane,jer satana je ubica od pocetka) ,dakle ako njeni clanovi gledaju blud na tv,citaju po stampi i gledaju te sodomke bludnice nage itd.nose musku odecu,sisaju kose njihove zene u crkvi govore rec sa propovedaonica,sminkaju se,vrckaju na stiklama ulicama polunage,idu plazirati se na moru javno i slicno,to je zena crkva ne devica,to je jedna kurva crkva,ma kako se to tebi cinilo cudnim. to i jeste sud,jer Bog ce joj suditi ako se ne raskaje i ne postane ono drugo ruzena,gazena ,omrazena ,izvikana kao sekta itd ali Bozja neporocna cista. jer ne moze svet vas voleti ako je mene mrzeo,kazao je njen zenik Isus. ostaj mi zdravo prijatelju i ne brini se za mene biozjaka. dok mi je stapa i sile Duha ne bojim se praznih kritika i prici.

Natrag