Član
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poruka
- 535
Najnoviji biser JS-ka
Isus je stvoren prvoga dana Božjega stvaranja i od tada je vječan. :confused2:
Tripo i tebi je pod hitno potreban biblijski studij, iznenadio bi se koliko stvari bi naučio! Inače samo ponizne osobe su u stanju da uče i da saznaju biblijsku istinu! Logično jer oni koji mnogo znaju, bolje reći koji misle da znaju, ne trebaju ništa novo da nauče, čak je i Isus naglasio da "bolesni trebaju lekara"!
Što se tiče tvoje "tvrdnje" i laži da Jehovini svedoci tvrde da je Isus stvoren prvoga dana stvaranja, laž je to što iznosiš da JS tvrde to, naime ne tvrde to Jehovini svedoci već to tvrdi Jehova i dao je da se zapiše u njegovoj reči Bibliji što može svako, čak i ti da pročitaš u svojoj Bibliji (koju ti očigledno ne čitaš i ne poznaješ kao ni mnogi) što ću evo ja da ti citiram i navedem gde možeš i ti da pronađeš:
1. Otkrivenje 3:14 "I anđelu laodikijske crkve napiši: Tako govori Amin, Svedok Verni i Istiniti, Početak stvorenja Božijeg:"
Tripo šta misliš na koga se odnosi boldovano creveno?
2. Poslovice 8:22 "Gospod (Jehova) me (Isus) je imao u početku puta svog, pre dela svojih, pre svakog vremena."
3. Kološanima 1:15-17 "Koji je obličje Boga što se ne vidi, koji je rođen pre svake tvari.
[SUP]16[/SUP] Jer kroz Njega bi sazdano sve što je na nebu i što je na zemlji, što se vidi i što se ne vidi, bili prestoli ili gospodstva ili poglavarstva, ili vlasti: sve se kroza Nj i za Nj sazda.
[SUP]17[/SUP] I On je pre svega, i sve je u Njemu."
Za poniznu osobu koja ceni i duboko poštuje Božju Reč i veruje da je Biblija delo našeg Stvoritelja ovi citati su dovoljni da razume i prihvati činjenicu da je Isus Hrist bio prvorođeni Sin Jehove Boga i da ga je Jehova stvorio pre svega, da je Isus početak svakog stvarstva!
Dakle da naglasim još jednom: ne tvrde Jehovini Svedoci da je Isus početak svakog stvarstva već sam Stvoritelj i njegov otac, Jehova Bog! Jehovini Svedoci ponizno i radosno uče i prihvataju činjenice iz Jehovine reči, Biblije!