Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
ko ti je taj jehova? isus nikad nije propovedao jehovu nego ljudima, ja se ne secam da sam negde cuo ili procitao da je isus izgovorio ime jehova, nije mi poznato to

Ozloglašeni da li znaš kako se izgovara Isus Hrist na hebrejskom jeziku?
Da li možeš da prevedeš hebrejsku reč 'aleluja?
Da li možda znaš poreklo reči "hvala" na srpskom jeziku?

Pitanja nisu teška tako da ako zaista poznaješ Bibliju neće ti biti teško da odgovoriš na prva 2 pitanja!

;)

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
ko ti je taj jehova? isus nikad nije propovedao jehovu nego ljudima, ja se ne secam da sam negde cuo ili procitao da je isus izgovorio ime jehova, nije mi poznato to

Pa naravno da nisi jer ga nema!! a oni su sami ubacili ime Jehova u Bibliji-jevandjelje NS-et,na svakom mestu gde je pisalo (Logos,Teos)dok u SZ-tu imamo naziv (JHVH_Jahve)cak i za jahve nisu sigurni,jevreji koji su bili najblizi Bogu i to neznaju a nazivaju Boga ADONAJ!!

Pitanja nisu teška tako da ako zaista poznaješ Bibliju neće ti biti teško da odgovoriš na prva 2 pitanja!

;)

A ti znas???

A ti znas sta znaci rec Amin i na koga se u stvari odnosi?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538

;)

kakve hebrejski ima veze sa isusom? koliko sam ja upoznat on nije govorio hebrejski, zivis u jednoj velikoj zabludi ako mislis da je hebrejski bitan jezik

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Ha,ha,ha infomus pa nemoj da si taki,pa zamoli coveka da te nauci malo hebrejski,a mozda grcki,arijski?

JS-ci znaju sve te jezike a kad im koknes argument nema ih po mesec dana.

Znaci i tebe su prozvali (Ozloglaseni,kao i poelbustera!)

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
neka ne bi da me oni uce nicemu, radije cu ostati neznanac ceo zivot nego da me oni uce necemu, da umrem na kraju kao gospodin covek a ne neko da me pravi kretenom ceo zivot xD
ja sam ovde ozloglasen vecini :p

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Evo šta je napisao jedan JS za stih Matej 21,9

Zašto se Isus bojao umrijeti?
Zato jer nije bio, niti će biti Bog.

Isus se je predao u ruke svoga Boga Jahve,
i Njemu je predao svoj život i
nadu da će ga -Isusa - uskrsnuti Bog Jahve.

Zato je to spasenje sa Neba OD Boga Jahve.

Zato je molba naroda - spasi Bože na visini - našega Isusa.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
najjace da se isus bojao smrti, pa ja se ne bojim smrti a kamoli isus koji zna tolike tajne i koji poseduje toliko znanje, da ne ulazim u to da li je bog ili nije, posto to u ovom slucaju nije ni bitno toliko

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Ha,ha,ha infomus pa nemoj da si taki,pa zamoli coveka da te nauci malo hebrejski,a mozda grcki,arijski?

JS-ci znaju sve te jezike a kad im koknes argument nema ih po mesec dana.

Znaci i tebe su prozvali (Ozloglaseni,kao i poelbustera!)

Vampir, nauči neku reč engleskog a ako baš nećeš koristi taj kompjuter! Odeš lepo na Google i klikneš na "translate" i dobiješ prevod koji te zanima! Inače Infamous prevedeno na srpski znači "Ozloglašeni"!

;)

kakve hebrejski ima veze sa isusom? koliko sam ja upoznat on nije govorio hebrejski, zivis u jednoj velikoj zabludi ako mislis da je hebrejski bitan jezik

E moj Ozloglašeni tebi je pod hitno potreban biblijski studij! Reci nam koje je nacionalnosti bio Isus i koji je jezik govorio?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
E moj Ozloglašeni tebi je pod hitno potreban biblijski studij! Reci nam koje je nacionalnosti bio Isus i koji je jezik govorio?

bio je srbin i govorio je srpski aaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxa
nemoj samo vi da mi pruzate te biblijske studije xD meni je potrebno mnogo toga, jbg ja sam samo obican covek smrtnik nisam ja kao vi bezgresnici i sveznalice, nemogu svi da znaju sve i da budu bezgresni kao vi, neko mora da bude gresan i da ne zna nista kao ja :blum3:

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Najnoviji biser JS-ka

Isus je stvoren prvoga dana Božjega stvaranja i od tada je vječan. :confused2:

Natrag