Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Znam da je dobro. Samo još da ubedim brat Poelbustera!
Evo i jedan lep primer za njega da lakše shvati gde je PRAVA ISTINA!
Матеј 24 >
42 Стражите дакле,јер не знате у који ће час доћи Господ ваш.43 Али ово знајте: кад би знао домаћин у које ће време доћи лупеж, чувао би и не би дао поткопати кућу своју.44 Зато и ви будите готови;јер у који час не мислите доћи ће Син човечији. 45 Ко је дакле тај верни и мудри слуга ког је поставио господар његов над својим домашњима да им даје храну на оброк? 46 Благо том слузи ког дошавши господар његов нађе да извршује тако.47 Заиста вам кажем: поставиће га над свим имањем својим. 48 Ако ли тај рђави слуга рече у срцу свом: Неће мој господар још задуго доћи; 49 И почне бити своје другаре, и јести и пити с пијаницама; 50 Доћи ће господар тог слуге у дан у који се не нада, и у час кад не мисли.51 И расећи ће га напола, и даће му плату као и лицемерима; онде ће бити плач и шкргут зуба.
Ja sam dugo mislio čitajući ove predivne Hristove reči da je u pitanju PARABOLA. Jer imamo primer jednog roba (stihovi 45 - 49) koji može biti dobar i loš, a u zavisnosti od njegovog delanja sleduje mu i plata u Armagedonu. I da se to odnosi na sve ljude koji prenose Hristovu reč, odnosno Božju reč svim drugim ljudima. I ne samo reč već i svojim ponašanjem svedoče o Božjem planu spasenja. I učeći druge ISTINI dovode ih do Hrista, odnosno spasenja.....
Međutim JS su mi otvorili oči i objasnili da to nije parabola, već KULA STRAŽARA odnosno Vočtauer u Bruklinu, što se veoma JASNO VIDI IZ STIHA 45, a stihovi od 48 i 49 se odnosi na krivu religiju!
Eto sada brate Poelbusteru, pazi šta radiš i odakle učiš Božju istinu!
Pozdrav
Znas brate nsam te najbolje razumeo #1589,#1590-om postu sta si imao u vidu da poelbuster nauci? ja poznam poelbustera odlicno i njegov nacin objasnjena, gde sam u nekoliko postova ranije to i napisao.
Upravo taj covek mi je otvorio oci kad sam napustao JS-ke,Zasto?jer smo istog misljenja o toj Organizaciji KS-re,bas tada mi je poelbuster izaso u susret jer velikolepno objasnjava stihove s pravom da ih proveri ko i kada hoce.
Ja sam ih licno proveravao i svkog clana foruma kad nisam siguran da su u pravu, svojim putem umom i razumom.
Jer ja isto kao i poelbuster hocu da otkrijem njihovu prevaru na ovom forumu.
Jer sam i sam bio upleten u njihovu mrezu KS-re!!! i znam mnogo tajni o njima za koje imam mnogo dokaza.
Znam da poelbuster nemrzi JS-ke kao ni ja oni su dobri ljudi,ali mafija u bruklinu nije jer su Masonska organizacija dokazao sam mnogo puta to. Da su Hriscani nisu i to sam dokazao i tu podrzavam poelbustera ja sam tvrdim to i mogu da dokazem i dakazivao sam 100 puta(jer svako ko neprzna Isusa u telu antihrist je.
Pa bih te molio da mi malo razjasnis sta si imao u vidu sa ona dva posta u vidu.
Pozdrav brate u hristu.