Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Apsolutno. Sa jednom malom opaskom. Kao Hrišćanina me jedino interesuje ISTINA. Dok laž prezirem. Ne mrzim je, ali je prezirem jer Pismo kaže da je otac laži sotona. A ja bih voleo služiti sotoni 0,00 % i za to se često i molim Bogu. Da bude Njegova volja a ne moja. Iz prostog razloga jer Stvoritelj svega vidljivog i nevidljivog daleko bolje poznaje stvari od mene. I što bih ja tu nešto mudrovao pored Njega!?Šardi prijatelju, vidim voliš Boga, religiozan si i ceniš Božju Reč. Predpostavljam da se deklarišeš kao hrišćanin, zar ne?
Uopšte mi nije žao što sam zašao na njihov teren. Čak sam radostan zbog toga. Nešto sam novo otkrio, jer je ovo bio moj prvi kontakt sa Jehovinom organizacijom, i pored ranijih priča, sada sam se i na svojoj koži osvedočio koliko imaju istine i ljubavi! Jeste da sam od toga nešto i ranije znao, ali je ipak najbolje osvedočiti se na svojoj koži.
Mada imam ja i jedno poučno iskustvo sa njima. Par puta sam bio u njihovoj Dvorani Kraljevstva, a pošto idem i u ostale Crkve, tačno sam mogao primetiti tu razliku > Kada pevaju pesme Bogu.
U ostalim crkvama Bogu pevaju pesme glasno, sa oduševljenjem, ozarenih lica, što je i normalno – peva se i slavi Bog. Šta je lepše od toga? Dok kod njih pevaju pesme Bogu, kao da ih je neko pre toga prebio na ulici. Bez emocija, oduševljenja, ozarenosti, radosti. Razumem ja sve poteškoće života, ali ipak je ovo jedan kratak trenutak kada bi čovek trebao sve u životu ostaviti po strani i 100 % se posvetiti Bogu! Ili su im pesme iz pesmarice poput bluza Američkih crnaca, pa se moraju tako pevati. Tu zaista nisam stručnjak. Mada sam gledao par puta i crnce kako pevaju bluz nasmejani.
Pozdrav svima, i Bog sa vama