Je li vaše prijateljstvo bezazleno?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
61
Sve je istina ali ne i da smo Medilin i ja bas ista osoba,ali necu ti reci ko je...Ali to nema nikakvog znacaja,jer sve sto sam napisala tacno je u slovce,nista se dakle i dalje ne menja.Ne znam da li je to sto si otkrio bas toliko spektakularno i da li utice i menja tvoje misljenje i savete koje si mi napisao.Identiteti ovde nisu ni bitni, nisam se ni trudila toliko da ih sakrijem cak i znam osobe sa foruma koje su od pocetka znale o kome je rec,zapravo bitna je prica,iskustvo koje sam prosto zelela sa nekim da podelim.Medjutim vidim da je i ovo na forumu ,kao i sve u zivotu jedna velika sarena laza i igra nadmudrivanja i pametovanja.I samo sam malcice razocarana.Nadam se da nisam povredila nikog {izuzimam iz ovog jednu jedinu osobu jer me nije briga sta misli}.Pozdrav.Nadam se da cemo se jos po neki put sresti na nekoj temi...
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Ja se do sada nisam mešala, ali vidim da ću morati.
Pozivam Vas da pogledate pravilnik foruma:
Obaveštenja - Pitanja i Predlozi u vezi Foruma

Ili ukratko:
Board FAQ

kao što se iz priloženog može videti:

#9 Zabranjeno kreiranje duplih naloga (accounta). Isti ce se automatski banovati ili brisati, a član koji to uradi dobiće opomenu ili direktno isključenje.

Prema tome, nije baš da nije bitno koliko naloga imate i kako se ponašate. Mi vidimo mnogo više nego što mislite.
 
Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
61
Ponavljam Medilin i ja Nismo ista osoba.Hvala na upozorenju.Uradite sta morate.
 
Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
61
I dakle nikog ne zanima "sta je bilo kasnije?"Ili je stvarno ovo sto sam napisala veoma dosadno i neinspirativno?Dakle vise volite kad neko muti i navodi vodu na svoju vodenicu ali zbog postovanja prema zeni ipak ne zeli?ili ne sme da je prevari.Jer na temi Reagovanje koje je opravdano narocito pripadnice mog pola su se veoma zdusno javljale i komentarisale naravno sve sirotoj zeni u prilog ali ipak su gazile svoje principe i javljale se na pp bez obzira na to sto uopste nisu nista znale o osobi sa kojom se dopisuju.Pa naravno muskarci su odavno ukapirali ono narodno Zavadi pa vladaj a zenski rod naseo pa to ti je.Pa i kad se slazemo i podrzavamo opet to nije to,ipak musko je musko pa neka i laze nema veze.Zene su definitivno zasluzile da budu slabiji pol.Muskarci svaka cast sada prvi put zalim sto sam se rodila kao zensko jer zavidim vam na cistoj logici i realnom sagledavanju problema ,bar onih koji su ucestvovali i u Reagovanju i u mom izlaganju.Pa ko je shvatio,shvatio je a ko nije mozda da pita eksperta za laganje naveliko ,moze i preko pp,pa on uvek odgovara narocito lepsem polu.
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
I dakle nikog ne zanima "sta je bilo kasnije?"

Je znam šta je bilo. Ako još nije, biće. Lesi će se vratiti kući a ti ćeš "oprostiti ali nikada nećeš zaboraviti", i tako ćete živjeti do kraja života.

Reagovanje koje je opravdano narocito pripadnice mog pola su se veoma zdusno javljale i komentarisale naravno sve sirotoj zeni u prilog ali ipak su gazile svoje principe i javljale se na pp bez obzira na to sto uopste nisu nista znale o osobi sa kojom se dopisuju.Pa naravno muskarci su odavno ukapirali ono narodno Zavadi pa vladaj a zenski rod naseo pa to ti je.Pa i kad se slazemo i podrzavamo opet to nije to,ipak musko je musko pa neka i laze nema veze.Zene su definitivno zasluzile da budu slabiji pol.

Žene, žene... snooks sram da vas bude, samo čekate da vas onaj sa špicastim repom i kozjim nogama zgrabi i odnese.:lol:
 
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Eto kolega da se oko necega slozimo ! Oko zadnje recenice.
Posebno sto se odnosi na licno iskustvo, a ne tamo nekim istrazivanjima i statistici, ali, slozimo se, ili mozda ne, da u svakom odnosu postoje gradacije ? Poznanstva, drugarstva, prijateljstva i ovo poslednje ima poseban status kod vecine i nebi trebalo da ima dodatnih konotacija, moralnih, valjda. Kako na ovoj temi ima sarolikih misljenja: “musko zenska prijateljstva”, i na ovom i na mnogim drugim mestima iliti forumima, smeta samo jedna sitnica iz odgovora vecine ucesnika, tako da dovodi malo u sumnju njihov odnos o ovoj skakljivoj temi.
Kolega “yukic”, nije nijednom reciju spomenuo onu sustinsku stvar koja vecinu ljudi opredeljuje na prihvatanje ovakvog redjeg misljenja da je neko za (usput ovo nije kritika, jer i sam verujem da su ista moguca, kada se prebole pocetne boginje, odnosno prodje gradiranje statusa).
Hmm, odakle sad ovakva tvrdnja i sta uopste misli lepsa polovina, ili pak muzevi prijateljica, da neko, drugi, muskarac, zna o njihovim zenama ono sto ni oni sami neznaju, i zaboga, sta bi bilo ako bi bilo da oni saznaju da njihove zene pricaju intimno sa drugim a ne sa njima, zakonitim muzevima ? Ali u iskrenim, kako je opisano, prijateljstvima, gornje pitanje se i ne postavlja ?
Zelja ?! Cim ima zelje-to postaje vec stvar morala…
Mora, moranje, moras-to je vec zapovedanje ili naredjivanje, kome ? Zelji valjda ?
Zapovedanje zelji ili predocavanje istoj, da postoji i odgovornost za nuspojave tj. posledice cinjenja ako bi se prepustili samo zelji ? Da ne razvijam dalje ideju.
Eto kako dobijemo jedno od mogucih tumacenja necijeg stava i sto je najgore, vecina ce u nekom procitanom delu, proze ili poezije, ili nekom delu slikara ekspresioniste, videti ono sto sama hoce, nemajuci stvarnog pojma(a i kako bi, sem ako ne poznaju autora dela ili su profi kriticari)-sta je pisac ili slikar, hteo da kaze, svojim pisanjem-slikanjem ?
I eto kako je lako praviti greske i svoju stvarnost, ocenjujuci na svoj nacin necije tudje stavove, misljenja, dela. Naravno, mnogi, (necu da kazem vecina), izbegavaju da ocenjuju pisce, pesnike, slikare, ali, kada je u pitanju etika, tu su poznavaoci teme, valjda se o tome vise uci u skoli ?
Da rezimiram, slazem se sa stavom kolege po pitanju prijateljstva, generalno, a ovaj mali ogled oko seciranja odgovora, pa, ne moze da steti a onda, valjda-moze da koristi.

Kad čovek u sebi nema usađen moral niti može a niti ima potrebu shvatiti šta reč prijateljsvo nosi u svom imenu. Prijateljsvo je za mene jače od bratstva.Brata sam dobio a prijatelje sam biram i kada shvatiš to onda ćeš shvatiti i odnos s prijateljem ili prijateljicom bez razlike !!!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
61
PYC ne znas sta je bilo jer ja nisam uobicajena osoba sa uobicajenim reagovanjem koje je opravdano_Obe konstatacije su cist promasaj!A za zene definitivno za vecinu si u pravu.Ogorcena sam.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Z jovane pa citao si citavu tiradu o zaljubljenosti strasti i neodoljivosti osobe sa kojom se spandjao,nasuprot toboznjoj moralnosti,izborima koji obavezuju,porodici kao svetinji i tra la la,a ustvari je samo merkao trenutak da je upeca,pa o kakvom coveku pricamo,a tek o kakvom pa to prijateljstvu!

Zene svaka cast na komentarima,doduse nepostojecim,a o podrsci doduse fiktivnoj necu vise razglabati.Valjda na kraju svako dobije ono sto zasluzuje...
 
Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
PYC ne znas sta je bilo jer ja nisam uobicajena osoba sa uobicajenim reagovanjem koje je opravdano.

Definitivno nisi uobičajena. Malo koja bi glumila Matu Hari u rođenoj kući špijajući kompjuter svog muže uvlačeći ćerku u svu tu prljavštinu, pa se još i registrovala na forum samo zbog toga da ocrni muža koji je poželio namakati žilu u drugom bokaliću. Koliko ja vidim to postaje opsesija. Jebeš muško koje nema vrijednost u očima drugih žena... i ti to znaš pa te još više boli. Sa druge strane je povrijeđeno ekskluzivno pravo na copyright koje si mislila da imaš. Ovim pisanijem nisi napravila ništa drugo sem što si digla cijenu svom mužiću u očima drugih žena. Naravno da su pojedine zaintrigirane pa se sada dopisuju s njim. Po prirodi pola kojem pripadaju ne vjeruju ženi i ne poštuju je. Žene se uglavnom ne cijene i ne poštuju međusobno.

A što se Makse tiče... sram ga bilo, stvarno je đubre neviđeno. Zamisli... pored vlastite žene njemu zamirisala druga ribica. Neshvatljivo.:roll:
 
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top