Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to je kao da mrtvacu na odru das humano kocku secera i ona mu se zalepi na modra usta,to ti je covekov humanizam i konfucije,buda...Isus je vaskrsenje! naravno ti hoces na modroj usni samo jednu kocku konfucijeve humanosti,ali ja i slicni bi Isusa i vaskras, to menja stvar. sto bi ja otimao vama vaseg secerka humanosti konfucija,ni ne pada mi na pamet,samo vi to kusajte,ali sto se vi toliko dizete i upinjete da oduzmete od hriscana vecnog vaskrslog? kao da vam je to cigla u glavu. jel vas neko tukao njome,jel vas ostetio,ako vas hriscanin nije ljubio nije vas ni tukao ciglom u glavu! pa sta vas ljudi muci? da umrete bez ponude vecnosti,humano kao. pa umrite ,to vam je iz vase sopstvene ruke. budite malo "kulturni"pa ostavite hriscane da budu "glupi jadnici" koji cekaju vecnost!jel vas to boli,jel vas golica pa ne mozete ni to istrpeti,sto je problem? ali kad bi vi mogli biti kulturni,jer ne radi se o kulturi il ne kulturi vec o duhu koji vas nagoni da cinite to sto cinite....ostajte u miru Hristovom. ako vas i ovaj pozdrav ne iritira!Dobro, i sad ja tebi mogu da citiram Konfučija koji je živeo 500 godina pre Isusa, i ti vidiš da je bilo i humanijih "duhovnih autoriteta" pre Isusa i Biblije. I šta sad?
Dobro, i sad ja tebi mogu da citiram Konfučija koji je živeo 500 godina pre Isusa, i ti vidiš da je bilo i humanijih "duhovnih autoriteta" pre Isusa i Biblije. I šta sad?
Pa ja sam ti citirao par duhovnika, a mogu i Konfućija, kako bih ti pokazao RAZLIKU između njihove duhovnosti i onoga šta uči Biblija...
Svi su kontra od Biblijske doktrine...Svi su zasnovani na ljudskoj psihologiji i povlađivanju paloj ljudskoj prirodi - grehu, i u suštoj su suprotnosti sa Biblijskom naukom pa se služe trikovima...
Zar je moguće da to ne vidiš?
svedoci?pa fino. i dogadjaji sa Isusom imaju stotine svedoka i te kakih. oko 300 direktnih prorostava starog zaveta,zivi svedoci apostoli,500 njih koji su ga videli,ljudi na putu za emaus itd...sad reces ,a to su price. pa kad ti odes sa lica zemlje svak moze reci i za tebe i svedoke kojih vise ne budes iimao,to su price.mogu, imam stotine svedoka koji ce da potvrde da postojim , ja sam svestan danas i bio sam i juce, imam snimke slike i secanja iz detinjstva tako da znam da sam nekada bio i dete, svi dokazi upucuju na to. Tako je i sa evolucijom. Ne postoje dokazi koji bi rekli da ne postojim
Da, vidim da čovek koji tvrdi da moramo biti pošteni i dobri pokušava da nas prevari, dok čovek koji tvrdi da moramo da ubijamo decu koja psuju roditelje i da trpimo ropstvo jer smo zbog toga stvoreni pokušava da nam obelodani bogom danu istinu. I još nam pri tom obećava večni život tamo negde... Da, baš se čudim kako to ne vidim