Izopačena predstava o Bogu

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Dobro bre, sta ste se uhvatili evolucije, jel lepo pise, ovo je tema o izopacenom bogu.:D

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
pa i jeste o izopacenom bogu, postavio svuda dokaze za evoluciju a napisao da je stvarao ljude iz gline i rebara :D

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
To se zove smisao za humor.
Evo, ako nisi video, svidece ti se:

Bill Hicks - It Seemed So Plausible - YouTube

ja stvarno ne znam sta je smesno ovde? posto ja ne znam ajde ti mi reci pa da pogledam ponovo da vidim gde da se smejem
ali jedna cinjenica stoji da svet kao svet kao neke civilizacije postoji ne vise od 12000 godina
a ovaj klovan moze zajedno sa drugim klovnovima da prica ono samo sta veruje, posto po 1000 put da napomenem nema dokaza ni da je covek nastao od majmuna nema dokaza da je nastao od gline, ostaje samo slobodna volja verovanja, i po cemu se on razlikuje od takozvanih vernika? pa ni pocemu on je isto smesan kao i drugi samo sto toga ocigledno nije svestan, i ove sto se ismejavaju drugima stvarno nem nameru da trosim moje dokono vreme da gledam

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
mozes ti da ponovis to jos tri hiljade puta, i dalje nece biti tacno ;)

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
ja stvarno ne znam sta je smesno ovde? posto ja ne znam ajde ti mi reci pa da pogledam ponovo da vidim gde da se smejem
ali jedna cinjenica stoji da svet kao svet kao neke civilizacije postoji ne vise od 12000 godina
a ovaj klovan moze zajedno sa drugim klovnovima da prica ono samo sta veruje, posto po 1000 put da napomenem nema dokaza ni da je covek nastao od majmuna nema dokaza da je nastao od gline, ostaje samo slobodna volja verovanja, i po cemu se on razlikuje od takozvanih vernika? pa ni pocemu on je isto smesan kao i drugi samo sto toga ocigledno nije svestan, i ove sto se ismejavaju drugima stvarno nem nameru da trosim moje dokono vreme da gledam

Jbg, sta da ti kazem, ako ti nije smesno onda ti nije smesno.
A sto se tice evolucije, samo zato sto covek ignorise cinjenice, one ne prestaju da postoje.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
mozes ti da ponovis to jos tri hiljade puta, i dalje nece biti tacno ;)

a sta je tacno? da je covek nastao od majmuna? doduse i ja sam samo slusao druge naucnike koji istrazuju to i koji su rekli da ne postoji konekcija izmedju coveka i majmuna, zaboravio sam na kom su mestu iskopali te najstarije ostatke, oni su rekli da za sad ljudi samo mogu da veruju u ono sto zele, a dokaza nema ni za jedno ni za drugo za sad, sto ne znaci da nece imati nekada, i to je za mene cinjenica, za sad niko nista nije potvrdio samo idu i pricaju rekla kazala i price iz dedine lule

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
niko ne ide i prica rekla- kazala, ti si isto tako iz gledanja tih emisija dolazio na zakljucke da je mozak coveka slicniji krokodilovom nego mozgu ostali sisara. Ni jedan fosil nikada nije nadjen na pogresnom mestu, nikad ne nalazimo fosile ljudi starije od 200 000 godina, nikad ne nalazimo dinosauruse mladje od 65 miliona godina, nikad ne vidimo multicelisjki zivot mnogo stariji od milijardu godina, i ovako mozes da proveris za svaku vrstu koja je ikada zivela, ni jedna nije tamo gde ne treba, i pored svega ovoga sam okacio primer u kojem se vidi oromna promena iz jedne vrste u drugu u samo jednoj generaciji, jel sve ovo slucajnost ?

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
to sa krokodilima je nesto drugo, ali sam dokazao da mi imamo i taj reptilski mozak, da mi nemamo samo mozak sisara kao sto ti tvrdis, nas creator ko god on bio i ko god nas je stavio ovde, poceo je prvo sa tim reptilskim mozgom pa se onda razvio preko njega mozak sisara
ali ovo je grupa naucnika arheologa sto se bave tim stvarima i da od onoga sto su iskopali ne postoji konekcija izmedju majmuna i coveka
to sto ti pricas za jednu vrstu u drugu, pa to gledamo svaki dan i to se radi vestackim putem i nije to nikakva sad nauka niti cudo

Natrag