Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za mene nije ljubav ,definitivno,laž i nebuloze koje ti po forumu prosipaš!Da jedan Papa može dići obje ruke pokazujući namjerno da slijedi sotonu,može tvrditi samo naivac,glupan i lažov.Time ne želim reći da si ti glup,jer to nije tvoja ideja,onaj čija je,glup je.Tako apeliram na tvoj zdrav razum,razmisli,nije li to teška glupost?Ako je imalo još toga zdravog ostalo u tebe!
Ok,meni nek zauzda jezik a tebi nek otvori razum.Bog ti svako dobro dao i otvorio razum a zauzdao jezik.
Film snimljen po istinitoj priči!
Oduševio me.I vjerujem da je tako bilo!
Sad vi (moji) protestanti recite da Bog ne djeluje među Katolicima!
Ili vi Pravoslavci,pogledajte i recite da je Katolicizam=Vavilon!(kako neki tvrde).
Hvala Bogu za prave vjernike Pravoslavce!
Mi smo u Hrvatskoj donedavno imali jednog Fra Zvjezdana Linića.(umro je nažalost) koji je masu ljudi doveo Bogu!Bog djeluje među nama,Protestantima,među vama Pravoslavcima,među vama Katolicima!On nije sektaš!On je ljubav!
NištaPa što je tu lose?
SmijeIli se to subotom isto ne smije raditi?
Da nije bila rječ o seksu nego o poštivanju Subote , ili Nedelje , a ja sam dobila dojam da jebeš Subotu ?Ono,radnim danom si umoran a subota I nedjelja baš stvoreni za to.
Dobro,kad ti tako kažeš da je grijeh subotom radit,neću vise ništa subotom radit,jedino sexat.To mi nekako najbolje ide subotom!
Dušice,umoran od svađa,počeo sam se zezat!Što drugo činit?Ništa
Smije
Da nije bila rječ o seksu nego o poštivanju Subote , ili Nedelje , a ja sam dobila dojam da jebeš Subotu ?
Oprosti ako sam te povredila , evo citiram štosi napiso:"Neću vise ništa subotom radit,jedino sexat."Tose onda može i protumačiti i ovako, jebem va vašu Subotu . Izvini ako sam to pogrešno shvatila
Pa moramo se ponekad i našaliti,ma sve pet nema ljutnje ,i ona moja šala sa medom je isto dobra ,oprosti.Dušice,umoran od svađa,počeo sam se zezat!Što drugo činit?
Ma ne "serem" ja po suboti,držite ju,nema problema,ja nisam subotar
Ja mislim da ti LAŽEŠ a LAŽ je grijeh!
Ti si Adventista!
Razmisli o tome,nemaš pravo lagati,to je grijeh!