- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Pa ti mu sada "nauku širiš"
Ne ja nego ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa ti mu sada "nauku širiš"
Ne ja nego ti.
Stiže nagrada od Piramide.
Ti si mu najveća nagrada. Dok ima tebe kao "protivnika" blago njemu. Oprosti, ali tako je
Ako je "blago Piramidi" dok sam mu ja "protivnik", zašto ti pređe na njegovu stranu pomagati mu?
Videćeš kada dođe Piramida ko mu je saveznik...a ko nije.
Zovi ga!
Za sad si mu ti glavni saveznik jer ga podupireš dajući mu argumentaciju da je upravu.
Veliš, zovi ga. Ne možeš si ti dočekati da te Piramida proglasi i ustoliči za svog lucifera.
Isus je ukorio Tomu zbog ne verovanja u to da ga je Jehova Bog i Otac vaskrsnuo iz mrtvih. On nije verovao da je Isus opet ziv.Tomine reci "GOSPOD MOJ I BOG MOJ" nije bila nikakva Tomina uzrecica, vec Tomina vera u Isusa kao Boga u telu. Ako je Toma izrekao jednu sotonsku jeres - Isus bi morao da ga ukori i da mu kaze "Tomo ja nisam Bog, nemoj da te sotona navodi da govoris lazi" Ne, Isus mu kaze "POSTO SI ME VIDEO VEROVAO SI, BLAGO ONIMA KOJI NE VIDESE A VEROVASE" Dakle, Isus ovim recima jos ohrabruje druge ljude i nas same koji ovo citamo - da verujemo da je Isus Bog u telu koji je umro i vaskrsao. Amin!