Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Po kakvoj osnovi, ako ne biblijskoj, ne postoji druga.
"I on je glava tijelu crkve, koji je početak i prvorođeni iz mrtvijeh" ( Kološanima 1. 18 )
Za razliku od toga Js tvrde da je prvostvoreni na nebu.
Ne postoji logika kojom bi čovek mogao da tumači bibliju, to čine JS.ž
Biblija jasno govori razumljivim jezikom, a ona kaže:
"I on je glava tijelu crkve, koji je početak i prvorođeni iz mrtvijeh" ( Kološanima 1. 18 )
Na tvoje nerazumevanje sam već odgovorio.
Dakle, govori se o tome - da je Isus uzrok svih vaskrsenja svih ljudi onih u prošlosti i budućnosti, jer da nije on vaskrsao niko ne bi, i zato je nazvan "PRVOROĐENI IZ MRTVIH" ne po redosledu, već u smislu uzroka svih vaskrsenja koji su se desili, ili će se tek desiti.
Ama covece ,pravi Bog nikada ne umire. Mojsije i Isus su umrli.
Za Mojsijevo kao i za Isusovo telo se pobrinuo Bog Otac.
Isus je dobio naziv prvorodjeni iz mrtvih prema kolosanima 1:18 jer ga je Bog Otac vaskrsnuo iz mrtvih
u nebeski zivot sa nebeskim(duhovnim) telom.
Potpune greske 100%Formalna logika ako se jedna Božanska osoba utjelovi da su to onda dva Boga. JS hoće da Boga svedu na čovjeka po broju.
Za Mojsijevo tijelo se pobrinuo Isus, što je dokaz da je Bog.
Prvorođeni znači i autoritet. Dokaz da je Isus Bog.
Što je onda pokazivao Tomi rebra i kosti, otkud duhu rebro i kosti.
Za Mojsijevo telo se pobrnuo sam Jehova Bog,a ne Isus.
Isus se kao i svaki Jevrejin molio Jehovi Bogu koji je na nebu,a ne samome sebi.
A to sto je rekao Toma,za to nije bio nagradjen vec ukoren kao neveran.
Koja je razlika ako ja kažem da sam sin svoga oca, jel to znači da ja nisam čovjek, nego je samo moj otac čovjek.,dok je Petra nagradio pohvalom.
Da ga ne bi sekli za relikvije sto je bio obicaj naroda oko njih.Što se onda Isus sporio oko njegovog tijela, odakle ti ideja da anđeo polaže pravo na mrtvo tijelo, tj. osobu?
Bog je jedan,a Isus je bog isto onoliko kolko je bio i MojsijeA ko je od nas rekao da Isus nije čovjek, mi kažemo da je i čovjek i Bog.
Ukoren je zbog mnogo stvari,a jedna od njih je zbog nekulture.Bi li ti dao nekom da ti neopranim rukama zavlaci prste u ranu???Nadalje imas izvestaje iz Biblije koji samo prenose kako su neki ljudi kazali za nekoga da je bog., a nije bog,tako da to je samo Tomina izjava koju je Isus izkulirao.Ukoren je zato što nije vjerovao da je ustao iz mrtvih, a ne zbog Bog moj i Gospod moj.
Zavisi u kom kontekstu govoris o tome.Koja je razlika ako ja kažem da sam sin svoga oca, jel to znači da ja nisam čovjek, nego je samo moj otac čovjek.
Da ga ne bi sekli za relikvije sto je bio obicaj naroda oko njih.
Kao da mi tvrdimo da su 2,3 boga itd.Bog je jedan,
Pa Isus je spasio Mojisja i ostale kako iznosiš takve hule da nije Bog.,a Isus je bog isto onoliko kolko je bio i Mojsije
Zbog toga nije.Ukoren je zbog mnogo stvari,a jedna od njih je zbog nekulture.
NIJE ukoren zbog toga.Bi li ti dao nekom da ti neopranim rukama zavlaci prste u ranu?
Gdje imaš priznanje Isusa da nije Bog kao Pavla i Sile.Nadalje imas izvestaje iz Biblije koji samo prenose kako su neki ljudi kazali za nekoga da je bog., a nije bog,tako da to je samo Tomina izjava koju je Isus izkulirao.
Ali ne sjede svi sa desne strane Oca kao Isus.Biblija govori o mnostvu Sinova Bozjih pa jesu li?
A jel Adam sa desne strane Oca sada?Da nije mozda i Adam Bog jer je nazvan Sinom Bozjim???
Jehova Bog ga je uzeo ,i sahranio ,bas kao sto pise.Besmislen odg. tema je ko polaže pravo na tijelo Mojsijevo.
Svako ko tvrdi da Bog nije jedan ,vec trojedan jeste mnogobozac.Kao da mi tvrdimo da su 2,3 boga itd.
Citaj Bibliju i razmisljaj o onome sta citas.Pa Isus je spasio Mojisja i ostale kako iznosiš takve hule da nije Bog.
Zbog toga nije.
NIJE ukoren zbog toga.
Gdje imaš priznanje Isusa da nije Bog kao Pavla i Sile.
Ali ne sjede svi sa desne strane Oca kao Isus.
A jel Adam sa desne strane Oca sada?