Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
A ti opet postarom pravis forumase budalama!ti ne da si puko na ovom forumu nego su te momci rasturili ladokejac.Insinuiras, u ucenju Adventisticke crkve ne postoji ni jedno masonsko ucenje, a dogmatika Rimokatolicke i pravoslavne crkve je zasnovana na mnogobozackoj filozofiji, ciji su danas masoni najveci promoteri.
Takodje, nisu masoni osnovali Adventisticku crkvu, vec sam Gospod, jer i Ellen White je pisala protiv pristupanja tajnim drustvima direktno pominjuci Masone.
Dragance ne samo ovde nego i na drugiom forumima!gore video koji sam postavio jasno kaze da hriscani trebaju da beze ko djavo od krstga kad ste u pitanju vi americke sekte!mi ti cepamo argumente a ti?kao i uvek stari simulant pravis se da nisi video da je to teta bele obelisk!svi ste vi sektasi pravljeni na kalup isti masonski.
Pravi hriscanion nikad kao sto rece Adrian nece se saglasiti da sluzi OKU HORUSA,Obeliksu kao sto to radi tvoja crkva,sramota dali si ti svestan sta znaci OBELIX? a vi ste postavili Hrista na njega gospode Boze vidis li ti sta oni rade?i na kraju kipovi,spomenici,izvrtanje biblije vas odaju po celom svetu svi ste vi jedna vera antihristova samo ste jako dobro obuceni da varate ljude po forumima i svetu.
Naravno da ima i u Pravoslavnim crkvama oko horusa ali ne i u mojojn crkvi, moj hram je nesto sto ti nikada neces razumeti kao ni farisej kad mu je rekao Isus srusi taj hram i ja cu ga sazidati za tri dana.