VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 18.08.2013
- Poruka
- 837
imaš ppAko moze exyu lista ako nije problem naravno,poz svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imaš ppAko moze exyu lista ako nije problem naravno,poz svima
imaš ppDobar dan i pozdrav svima. Molio bih jednu ExYu sport m3u listu. Unapred hvala. Svim pravoslavnim vernicima zelim srecne uskrsnje praznike!
imaš ppPozz, moze li jedna sportska lista? Unaprijed hvala!
mozes ti traziti koliko hoces...ali nismo mi ovce koje sluze tebi na sakupljanju listi...Lepo od tebe Sota,trazio netrazio niko nista ne dalje
Moguce da si dobio sa jednom konekcijom, to ti znaci kad vlasnik liste koristi ti ne mozes i obrnuto.Pozdrav,
Dobio sam jucer listu koja je odlicno radila do prije nekih sat-dva. Sada stalno pise "stream error" "cannot connect" i ni jedan kanal ne radi. Jel to neki privremeni problem ili mi treba nova lista (bila je sportska)?
Hvala puno.
Pa ta mrkakap je ovde dobio neznam ni ja koliko listi. Pored toga je i na drugim forumima isto. Trazi non stop...Nemam nista protiv coveka, al malo mi je sumljivo. Da li daje ili mozda cak i prodaje, nemam pojma.mozes ti traziti koliko hoces...ali nismo mi ovce koje sluze tebi na sakupljanju listi...
dobio si listu koja radi u vlc jos uvjek...cak i sa onim kanalima koje si trazio..rialiti i zadruga....
nije ti to u redu........