Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

Uz duplu Anu...
ADMINISTRATOR
#1
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.

Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
 
aleks79

aleks79

Član
#6
Postovanje i sa moje strane clanovima foruma,potrebna jedna vrhunska lista domaca i strana koja ce raditi duze vreme i da nije objavljena nigde vec samo kod vas,objavljene i kratkotrajne liste mogu naci i sam...hvala unapred...
 
J

jonijonov

#9
ako moze jedna koja je stabilna i koja ce trajati...ne mora da ima mnogo kanala neka ih ima recimo 50..pozdrav
 

Top