Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

Uz duplu Anu...
Legend
#1
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.

Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
 
aleks79

aleks79

Član
#6
Postovanje i sa moje strane clanovima foruma,potrebna jedna vrhunska lista domaca i strana koja ce raditi duze vreme i da nije objavljena nigde vec samo kod vas,objavljene i kratkotrajne liste mogu naci i sam...hvala unapred...
 
J

jonijonov

#9
ako moze jedna koja je stabilna i koja ce trajati...ne mora da ima mnogo kanala neka ih ima recimo 50..pozdrav
 

Top