Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ppPostoji li neki mac sa arenama za sfvip
ppAko neko ima za STB Emu, hvala.
Poslao, vidi pp.pozzz ..... zivi bili svi ... ako moze jedna lista m3u il mac THANKS HVALA
poslao ti mac koji radi kod mene...Da li neko ima MAC a da je validan tj.nije banovan
Kod:http://iptv.ddedic.com:8000/c/
Imas PMDobar dan. Brojim dane u poslednje vreme do trenutka kada ću napuniti svoja dva meseca na forumu. I sve mislim da je 28. a ono 27. ipak bio nema veze, dan zakašnjenja.
Iskoristio bih priliku da zamolim ukoliko je moguće za jednu listu ako neko ima viška. E sad možda ne bi trebalo da zanovetam već daj šta daš ali ajde da napišem. Uopšte mi nisu prioritet ExYu liste pa bih zamolio ako je moguće da njih prepustim kolegama sa foruma kojima su one prioritet a meni ako ima USA neka sport lista, sa onim njihovim sportskim i lokalnim kanalima, Tu ja pogledam MLB, NBA i NFL nista preterano i one njihove network kanale. Ako je višekonekcijska plus jer mogu da gledam kad god jer se tu često potrefi da neko ko gleda sport gleda iste utkmice ili u isto vreme. Ako ima takva super ako nema nikom ništa.