Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
ma ja vodim bitke i dok ih ne zavrsim sve ne stajem.....sada gvirnuo u busolu,na koti 157 sam.....
Juce kad sam probao bitku u Stb nekako nije radilo.... ajd reko nema veze necu se time opterecivat.... nije mi dalo mira pa sam posle ponoci upalio comp i nasao nekih 25 prvu mac probao radi .... reko sebi dovoljno gasi ... :roll:

Pozdrav

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ma bezveze....meni netreba nijedna ...ti krsevi sto cas rade cas ne mi netrebaju da zauzimaju prostor na disku......nego ajde treba ljudima....

probo i ubode brzo koji radi.....

Ashampoo_Snap_2020.01.18_13h58m27s_007_.png

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.08.2014
Poruka
270
poslato....ne mogu da se slozim sa tobom ,ovde pomaze celi staf,svako u svojim mogucnostima...
Jedna od najboljih krilatica Bore Corbe kaze "Ko ovde ne poludi, taj nije normalan". Pitanje za tebe : kako si bre ostao "normalan"(citaj skroman) posle svih ovih godina u IPTV vodama?
Postovanje tebi i svima koji se ovde trude pomoci ljudima da ih ne nabrajam vec ce se prepoznati. Posto ovde "ima gi razni" da naglasim ovo nije ulizivanje vec moje zapazanje i netrazim nista, liste od @Sota rade bez greske... eto toliko.. Ziveli!

Član
Učlanjen(a)
01.04.2010
Poruka
96
Ne razumjem ljude zasto traze liste od boki71 pa znaju da ce im netko uvjek poslati listu ako ima koja nova.Nije da pametujem ali je tako.

Učlanjen(a)
07.12.2019
Poruka
16
Jedna od najboljih krilatica Bore Corbe kaze "Ko ovde ne poludi, taj nije normalan". Pitanje za tebe : kako si bre ostao "normalan"(citaj skroman) posle svih ovih godina u IPTV vodama?
Postovanje tebi i svima koji se ovde trude pomoci ljudima da ih ne nabrajam vec ce se prepoznati. Posto ovde "ima gi razni" da naglasim ovo nije ulizivanje vec moje zapazanje i netrazim nista, liste od @Sota rade bez greske... eto toliko.. Ziveli!
To se i ja pitam, koliko srce ovi ljudi imaju i koje nerve ko konopac. svaka im dala pardon hvala:)

Natrag