ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.331
tacno......rade ovi kineski.....poslacu....geniptv ..... tv.iptvlm.iptv.uno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tacno......rade ovi kineski.....poslacu....geniptv ..... tv.iptvlm.iptv.uno
poslato....Ako ne trazim previse jel moze koja stabilna lista sa Tajlandskim i Kineskim kanalima? Za VLC. Nije za mene naravno vec za dragu osobu sa Tajlanda, a njena majka je kineskinja... Ako ne moze da se nadje nema veze. Hvala puno![]()
poslato....ne mogu da se slozim sa tobom ,ovde pomaze celi staf,svako u svojim mogucnostima...pozdrav boki vidim da si jedini koji razume coveka kad mu nesto treba mozel stabilna za mene sa exyu fala lp![]()
Dali moze imeniMACPozdrav ako moze mac od istog. Hvala. zahttp://teslasolutions.club:25461/c/ hvala
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Upravo sam bio za comp ... iskenirano 339 lista sa exyu ... rade zu Vlc... nisam ni 50% iskenirao postalo dosadno od tolikih lista ... ugasio comp... cekao sam tvoj komentarposlato....ne mogu da se slozim sa tobom ,ovde pomaze celi staf,svako u svojim mogucnostima...
ma ja vodim bitke i dok ih ne zavrsim sve ne stajem.....sada gvirnuo u busolu,na koti 157 sam.....Upravo sam bio za comp ... iskenirano 339 lista sa exyu ... rade zu Vlc... nisam ni 50% iskenirao postalo dosadno od tolikih lista ... ugasio comp... cekao sam tvoj komentar
Pozdrav