ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
tacno......rade ovi kineski.....poslacu....geniptv ..... tv.iptvlm.iptv.uno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tacno......rade ovi kineski.....poslacu....geniptv ..... tv.iptvlm.iptv.uno
poslato....Ako ne trazim previse jel moze koja stabilna lista sa Tajlandskim i Kineskim kanalima? Za VLC. Nije za mene naravno vec za dragu osobu sa Tajlanda, a njena majka je kineskinja... Ako ne moze da se nadje nema veze. Hvala puno
poslato....ne mogu da se slozim sa tobom ,ovde pomaze celi staf,svako u svojim mogucnostima...pozdrav boki vidim da si jedini koji razume coveka kad mu nesto treba mozel stabilna za mene sa exyu fala lp
Dali moze imeniMACPozdrav ako moze mac od istog. Hvala. zahttp://teslasolutions.club:25461/c/ hvala
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Upravo sam bio za comp ... iskenirano 339 lista sa exyu ... rade zu Vlc... nisam ni 50% iskenirao postalo dosadno od tolikih lista ... ugasio comp... cekao sam tvoj komentarposlato....ne mogu da se slozim sa tobom ,ovde pomaze celi staf,svako u svojim mogucnostima...
ma ja vodim bitke i dok ih ne zavrsim sve ne stajem.....sada gvirnuo u busolu,na koti 157 sam.....Upravo sam bio za comp ... iskenirano 339 lista sa exyu ... rade zu Vlc... nisam ni 50% iskenirao postalo dosadno od tolikih lista ... ugasio comp... cekao sam tvoj komentar
Pozdrav