Član
- Učlanjen(a)
- 24.09.2011
- Poruka
- 721
Ilija toliko konfuzije...gledao si dzaba tudje i smetao nekom ko je to kupio i jos revoltiran i pun gneva...mislis li da si u pravu.Gledaj dok ne stane,onda nadji nesto drugo i obavezno zahvali ljudima koji su to omogucili.Da tako je, svi rade, ali sad ide i pitanje kako sad rade... SAmo su im zaštite bolje, ali šta je tu jesami smo krivi zbog svega toga, iskreno voleo sam pored jednog stranog da držim i art u stb i meni je lepo bilo, nisam skenirao više od godinu dana i samo je počelo sve da mi staje i ajd vraćaj se u ove vode da se dokuči kakvu su sad zajebanciju napravili... ne znam toliko kao mnogi ovde ili bilo gde na forumima, ali sam uspeo da naučim sve i svašta, ali neko se napravi pametan pa nam sjebe i to što smo imali i to što smo gledali.... iskreno strani serveri i dan danas rade sa starim zaštitama i opet za razliku od naših oni rade bez obzira što ih svi živi skeniraju, ali naši su kao posebni, ma posebni malo sutra.... eto taj art što ga je i ko ga je čačkao toliko da je uvedena takva zaštita da se ne može namestiti za stb, pa svejedno ga je malo ljudi imalo i gledalo, opet se on najmanje skenirao i uvek je bio stabilan.... al jbg to je što je