Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kao sto Boki rece, ima toga. Ali ovdje se radi o provokaciji vlasnika baklje. Uporan je na svim forumima da vidi da li je provaljen.Ja ne znam odakle ta informacija, koja bi se kosila sa svim standardima za IPTV telekomunikaciju. Tako da sam siguran da mac adresa ne bi trebala da počinje ovakvim makom. To apsolutno nije tačno, tako da ne bi trebalo širiti ovakvu vrstu informacija, posebno početnicima koji pokušavaju da nešto skeniraju za sebe. Za skeniranje treba poštovati prava distributera.
A covjek brani svoj teritorij kako umij i zna, cilj ne bira sredstva.Kao sto Boki rece, ima toga. Ali ovdje se radi o provokaciji vlasnika baklje. Uporan je na svim forumima da vidi da li je provaljen.
Ako moze bar jedan MAC za
Kod:http://clientportal.link:80/c/
ali da radi na STBEmu i da ne istice za 7 dana Nemojte mi molim slati za SFVIP player jer ne gledam TV na laptopu...
Hvala i pozz
Pa zar nismo to rijesili, svi ti linkovi koji imaju u nazivu dio koji sadrzi "client" jednostavno se pokrenu prvi put te se nakon nekog vremena smrznu ili izbace, a drugi put vise jednostavno nece pokrenuti...
Isprobano na dosta takvih linkova sa tog servera...i sve se ponasaju slicno.
Ja sam u DE ... juce sam preskenirao sta znam nekih 100 mac od clientportal koje imam duze ... validnih 4 .... jedna je Srbija Mac i sa njom sam prvo gledao u salezli plejeru 2 puta pokrenuo isti Mac .... torpedo me natjerao da palim drugi racunar i sa tom Mac Srbija probam preko Stb ... radi ... znaci ako je Mac Srbija kod mene u DE nebi trebalo da radi preko Stb a radi..
Pozdrav
Ajd joss jednom clientportal
Country: Finland
Country: Switzerland
koliko god puta da pokrenam radi ..
Pozdrav
Sta bi ja sad trebao tebi da slikam svaki 5 min jednu te istu Mac da vidis Sat dole u desnom cosku da pokrecem tu istu Mac ... ili da ti snimak napravim i okacim na Youtube i tako dokazem da nisi u pravu ... i da ponovim koliko god puta da pokrenem kod mene radi sa staticnom IP toliko od mene sto se ovog tice ...Ti ponavljas evo i ja ponavljam:
"svi ti linkovi koji imaju u nazivu dio koji sadrzi "client" jednostavno se pokrenu prvi put te se nakon nekog vremena smrznu ili izbace, a drugi put vise jednostavno nece pokrenuti...
Isprobano na dosta takvih linkova ali i razlicitih imena sa tog servera...i sve se ponasaju slicno."
Mogu ga pokrenut prvi put, poslikati i staviti tu sliku ali cim ga ugasim i ponovno pokrenem izbacuje poruku "invalid.....
Pretpostavljam da mi blokira IP adresu... a kaj drugo.
Ovo pisem za linkove sa MAC adresom.
Ti kazes da kod tebe radi a ja da kod mene i jos nekih korisnika neradi i OK.Sta bi ja sad trebao tebi da slikam svaki 5 min jednu te istu Mac da vidis Sat dole u desnom cosku da pokrecem tu istu Mac ... ili da ti snimak napravim i okacim na Youtube i tako dokazem da nisi u pravu ... i da ponovim koliko god puta da pokrenem kod mene radi sa staticnom IP toliko od mene sto se ovog tice ...
Pozdrav