Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mi smo ti crne ovce u ovim krajevima, hebe ko kako stigne naučili biti pod sankcijama..lako meni za švabe.Sad sam probao client preko Stb... svicu i fince rade.....
Edit:
Predhodno probao u salezli plejeru takodjer rade ....
Pozdrav
Ja ne znam odakle ta informacija, koja bi se kosila sa svim standardima za IPTV telekomunikaciju. Tako da sam siguran da mac adresa ne bi trebala da počinje ovakvim makom. To apsolutno nije tačno, tako da ne bi trebalo širiti ovakvu vrstu informacija, posebno početnicima koji pokušavaju da nešto skeniraju za sebe. Za skeniranje treba poštovati prava distributera.Bok dečki. Zanima me zna li netko ovdje skenirati baklju za stb emu? Sada su prešli na neku cloudflare zaštitu i imaju nove macove koji idu sa 02:01:BA:.. Ak ju netko može skenirat nek mi ju pošalje. Trebam ju za sebe jer sam bio od njih uzeo test i jako su mi se svidjeli.Kod:http://baklja.net-tv.tv/c/
gresis.....ima i toga.....doduse jako retko ali ima....Ja ne znam odakle ta informacija, koja bi se kosila sa svim standardima za IPTV telekomunikaciju. Tako da sam siguran da mac adresa ne bi trebala da počinje ovakvim makom. To apsolutno nije tačno, tako da ne bi trebalo širiti ovakvu vrstu informacija, posebno početnicima koji pokušavaju da nešto skeniraju za sebe. Za skeniranje treba poštovati prava distributera.
Ima dosta takvih makova, sve ovisi na koji uredaj je odobren.Ima sa 24 ... sa 78 na pocetku .. ima ih jos slicnih .. morao bi detaljnije pogledat
Neke od .. sa pocetkom
10:27
40:03
AC:01
B0:00
00:26
08:61
10:27
CC:B1
00:11
@boki71 sigurno zna koji je stalker ....
Pogledajte prilog 130530
Pogledajte prilog 130528
Pozdrav