Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Evo nasao na drugoj adresi (ali je sadrzaj isti ko na clientportalu), pokrene ga , ali cim ugasim player i ponovo ga ocu pokrenuti sa te adrese onda vise nece izbaci prozor "Invalid login credentials"
I tako na jos par slicnih adresa, nece pa nece.client.jpg

Učlanjen(a)
20.09.2012
Poruka
94
Kod:
http://baklja.net-tv.tv/c/
Bok dečki. Zanima me zna li netko ovdje skenirati baklju za stb emu? Sada su prešli na neku cloudflare zaštitu i imaju nove macove koji idu sa 02:01:BA:.. Ak ju netko može skenirat nek mi ju pošalje. Trebam ju za sebe jer sam bio od njih uzeo test i jako su mi se svidjeli.
Ja ne znam odakle ta informacija, koja bi se kosila sa svim standardima za IPTV telekomunikaciju. Tako da sam siguran da mac adresa ne bi trebala da počinje ovakvim makom. To apsolutno nije tačno, tako da ne bi trebalo širiti ovakvu vrstu informacija, posebno početnicima koji pokušavaju da nešto skeniraju za sebe. Za skeniranje treba poštovati prava distributera.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ja ne znam odakle ta informacija, koja bi se kosila sa svim standardima za IPTV telekomunikaciju. Tako da sam siguran da mac adresa ne bi trebala da počinje ovakvim makom. To apsolutno nije tačno, tako da ne bi trebalo širiti ovakvu vrstu informacija, posebno početnicima koji pokušavaju da nešto skeniraju za sebe. Za skeniranje treba poštovati prava distributera.
gresis.....ima i toga.....doduse jako retko ali ima....

50.png

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Ima sa 24 ... sa 78 na pocetku .. ima ih jos slicnih .. morao bi detaljnije pogledat
Neke od .. sa pocetkom

10:27
40:03
AC:01
B0:00
00:26
08:61
10:27
CC:B1
00:11

@boki71 sigurno zna koji je stalker ....

st1.png

st2.png

Pozdrav

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Natrag