Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
07.12.2019
Poruka
196
da li si pokusao taj mac u SF playeru na kompu...
Kod mene radi na SF playeru kako treba.

Ja pitao za STBEmu. Inace, nikad ne gledam TV preko laptopa a posebno ne sad kada je 30+ temperatura, vetilator mi radi ko lud i ne bi da mi crkne laptop. Samo sam zelio znati ako su uveli neku zastitu za taj portal ili nisu jer preko STBEmu kod mene se vise ne vidi...

Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
236
Hvala na savetima @kljuki29 @mile_iptv @samsontm
Kao sto sam i mislio preporucicu mu ipak ovaj A95X F3 Amlogic S905X3 sa 4G Rama.
Pogledao sam malo poredjenja za taj box i u toj cenovnoj klasi je jako dobro ocenjen,
i u radu i temperatura mu je nesto manja od par boxova sa uporednim testom.

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Sve sto ima barem S905X i 4Gb rama je ok za te stvari. Jedina bitna stavka je koliko se grije u radu, na nekima mozes ispeci jaja na oko dok rade. Malo se informiraj po tom pitanju, google je tvoj prijatelj.

Sve na x3 rade ok, i ne griju se. Vec x2 je bio ok. Barem ovih 200 i kusur koliko sam jih ja prebacio preko ruku :)
Bilo jedno par, mozda 7 ili 8 koji u startu vec nisu pokazivali sliku, iako radio. HDMI port umro...

Ja pitao za STBEmu. Inace, nikad ne gledam TV preko laptopa a posebno ne sad kada je 30+ temperatura, vetilator mi radi ko lud i ne bi da mi crkne laptop. Samo sam zelio znati ako su uveli neku zastitu za taj portal ili nisu jer preko STBEmu kod mene se vise ne vidi...

Ako imas kompresor, duni sa njim u onu rupu gde izlazi zrak van. Nije naodmet napomenut, da ne duvas sa previse barova, ili zakoci cackalicom sam ventilator, da ti ga ne sjebe pa imas badava muziku u tom smislu:
rrrrrrr, rrrrrr, rrrrr, rrrrrr....
S tim ces doduse gurnut prasinu u sam laptop, ali bolje i to, nego da ti duva ko poskok na tebe. Najbolje ga otvorit pa ocistit i podmazat procesor na novo. Naravno, ako nisi vican, ostace ti par sarafcica. Al radice on i bez njih :)

Učlanjen(a)
30.06.2013
Poruka
337
Na slikama koje je Sota stavio mozes da vidis da ispravan mak radi i u STB Emu...
Ja licno vise volim laptop i tipku Windows+K...super stvarcica

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Ima geoblok tj samo mac iz iste države.
Kako meni onda rade ostale zemlje ? pa i Srbija ....... ;)

poslao ti na Pm da vidis ..... sa validnom mac iz srbije ;) .... rok trajanja i vrijeme do kad je lista validna .... sa slikom u salezli plejeru ;)

Edit:

kaze torpedo oce u salezli plejer... nece u Stb ...

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Ja sam u DE ... juce sam preskenirao sta znam nekih 100 mac od clientportal koje imam duze ... validnih 4 .... jedna je Srbija Mac i sa njom sam prvo gledao u salezli plejeru 2 puta pokrenuo isti Mac .... torpedo me natjerao :roll:da palim drugi racunar i sa tom Mac Srbija probam preko Stb ... radi ... znaci ako je Mac Srbija kod mene u DE nebi trebalo da radi preko Stb a radi..

Pozdrav

Natrag