MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.755
Poslao ti 3 dobrenista sad cu da moljakam za listu
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poslao ti 3 dobrenista sad cu da moljakam za listu
Nije. Promijeni u top-iptv.netDa li je King Box ugasen za STBEmu? Prestao mi na oba box-a. Imao sam jos neki MAC od nedavno ali nece ni taj... Ako ipak radi na STBEmu onda molim par MACova. Pozdrav svima.
promjeni mac.Ok. Probat cu. Hvalaaa A sad vidim i Client Box ne radi, taj je bio isti kao i King Box ako se ne varam...
@torpedo: Probao sam, ucita listu i otvara kanale ali se blokira nakon 30 sekundi. Isto je i sa Client Box-om. Da li je port i dalje 80 ili je neki drugi?
Probao sam par starih MACova koje sam imao ali svaki put isto, blokira nakon 30 sek (na STBEmu). Ako imas koji novi MAC bio bih ti zahvalan! Hvala za pomoc i info.
Možeš na puno načina preko pc,android box,amazon usb stika (sve to radi preko STB emulator) ili direktno preko ://siptv.eu/mylist/ samo što se plaća jednom 5 eura ili besplatno ://ottplayer.es/account/loginBilo ko? I ako moze objasnjenje kako radi i preko cega na smart tv, hvala.